2777
2789

پسرم 17روزشه.دل دردای شدید داشت دیروز دکترش قطره پدی لاکت داد امروز بهش دادم ولی دلش خیلی سروصدا میکنه از درد ب خودش میپیچه و حتی برای ببخشید باد معده هم جیغ میزنه از درد.اینا طبیعیه؟بنظرتون تاثیری داره روی دل درد یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتون کولیکداره آره پدیلاکت خوبه دردشوکمتر میکنه.

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

تادوسه ماهگی طبیعیه   ولی اگه تااین حدشدیده  ببریه دکتردیگه

روشکمش بخوابون رودستت و سر پا راه ببرش یااگه ماشین دارین توماشین میخوابه راحت

چون این بچه هایی که کولیک دارن باحرکات کوچولو اروم میشن   

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
پدی لاکتو ب بچه ای میدن ک اسهاله . مگه اسهال داشته ؟

ن بابا رو جلد دارو هم نوشته برای اسهال.یبوست.رفلاکس.کولیک...خوبه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
اتفاقا گوارشو تنظیم میکنه یبوست نمیاره که

عزیزم اینها دو دستن پدی لاکت و بی بی کر اولی برا بچه هایی که شومشون شله و دومی برا بچه هایی که یبوست دارن و هردو باکتری فعال دارن وبرا کولیک هم هستن

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

پدیلاکت گوارشو تنظیم میکنه هم برا یبوست خوبه هم اسهال

بچت کولیک داره زن عموم به بچه اش پدیلاکت داد زود بچه اش خوب شد! ولی من که میدم اثر نداره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

شنیدم بچه هایی که کولیک دارن به نوروسروصداحساسن  به دختر خودمم که کولیک داشت دقت کردم دیدم که واقعا توسروصدا یا یبار زیر آقتاب بردم دلدرد...شدید گرفت