2777
2789
عنوان

باشوهر عصبی چ کنیم؟؟؟

364 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کیا شوهراشون مثه شوهر من عصبی ک میشن دیگه فقط دااااد میزننن😖😖ما دیشب از سر یه چیز کاملا الکی بحقمون شد دم سحری اونم داد و بیداااااد راه انداخت جوری ک الان همسایمون اومد گف دبشب چی شده بود😔انقد خجالت کشیدم 😖😖

چکارش کنم

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

تحمل ..تحمل ..تحمل

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هر کاری بود کردم اما هیچی درست نشد الان یکساله تو فکر طلاقم البته خیلی عصبی و بد دهن است   

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
من هر کاری بود کردم اما هیچی درست نشد الان یکساله تو فکر طلاقم البته خیلی عصبی و بد دهن است   ...

دقیقا همینطوره شوهرمن

موقعی عصبی میشه سکوت کن بعد که آروم شد حرفت و بزن

با اینجور مردها یا باید با آرامش برخورد کنی یا مثل خودشون رفتار کنی تا درست بشن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تلاش کن وقتی اون عصبیه شما سکوت کنی وآرومش کنی ودر زمان آرامشش حرفاتو بزنی انشاالله که مشکلتون حل بش ...

اینم بگماااا

منم هرچی میگه جوابشو میدم😖😖😖حرف بد نمیزنیم ها فقطداد و بیداد