2777
2789
عنوان

باشوهر عصبی چ کنیم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 23 پست
موقعی عصبی میشه سکوت کن بعد که آروم شد حرفت و بزن با اینجور مردها یا باید با آرامش برخورد کنی یا ...

مشکل همینجاست دوستم من خودم از اون بدترم😣

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل همینجاست دوستم من خودم از اون بدترم😣

خب رو خودت کار کن زمان میبره ولی میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من خودم سکوت میکنم و میزارم وقتی آروم شد حرف میزنم

ولی یکی از دوستام مرتب شوهرش ظرف و ظروف میشکوند و داد و بیداد میکرد اینم میزنه به در کولی بازی و شروع میکنه با هر ظرفی که شوهرش میشکنه اینم یکی میشکنه آخرش جفتشون اروم میشن و اشتی میکنن و دفعه  آخرش بوده شوهره که اینکار و کرده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اینم بگماااا منم هرچی میگه جوابشو میدم😖😖😖حرف بد نمیزنیم ها فقطداد و بیداد

ننکن خواهرمن هرکس یه ایرادی داره اگه همسرت مشکل دیگه ای نداره ودوستش داری ومیخوای زندگی آرومی داشته باشی اون لحظه به خاطر رضای خدا سکوت کن وتحمل کن تا انشاالله اونم کمکم این عادت بدش روبزاره کنار،مقابله کردن ولجبازی کار دوتاانسان عاقل وبالغ نیست،از همین ماه عزیز سعی کن این تغییر روشروع کنی واز خداکمک بخواه ،موفق باشی عزیزم😍

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
ننکن خواهرمن هرکس یه ایرادی داره اگه همسرت مشکل دیگه ای نداره ودوستش داری ومیخوای زندگی آرومی داشته ...

مرسی گلم از راهنماییت...

انشاالله خدا کمکم کنه واقعا خستم از این وضع میترسم بچم دچار بحران بشه در اینده

مرسی گلم از راهنماییت... انشاالله خدا کمکم کنه واقعا خستم از این وضع میترسم بچم دچار بحران بشه در ا ...

خواهش میکنم عزیزم،خدابه خانمها قدرت عاطفی خیییلی بالایی داده  ازش استفاده کن تا محیط خونرو امن کنی،منم در14سالزندگی مشترکم خیییلی سعی کردم کوتاه بیام چون نتیجش عالیه،همسرامون هم گناه دارن ازصبح زود باید باهزاران نفر سروکله بزنن برای یه لقمه نون حلال وفشار اقتصادی روشون زیاده لااقل بزاریم توخونه آرامش داشته باشن ودر کنار آرامش اونها ماهم به خواسته هامون خیییلی بهتر میرسیم،التماس دعا عزیزم😘

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
خواهش میکنم عزیزم،خدابه خانمها قدرت عاطفی خیییلی بالایی داده  ازش استفاده کن تا محیط خونرو امن ...

فدات گللم😙😙😙