2777
2789

بگین مشکل تون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سلام یه ملک وجود داره

اقای  ۱ این ملک به اقای ۲ میفروشه

وکالتنامه و مبایعنانه هم بین اونا تنظیم میشه

توی مباینعنامه  قید میشه اگر اقای ۲ اقساط خودش نده پس وکالتنانه باطل میشه و خونه باید برگرده به اقای ۱

وکالتنامه ای تنظیم میشه و اختیار کامل به اقای ۲میده حتی سند خونه هم متنقل میشه بنامش 

و همینجور باقی میمونه

فرهنگیان خونه رو میفروشه به اقای۳ ....

و اقای ....به بعدی

تا ۴نفر بعد )بصورت وکالتنانه ای(

در نهایت خریدار نهایی که حسن نیت داره تمام کارا انجام میده و دین بانکی و ...همه میده و حتی خونه هم بنام خودش میزنه

حالا بعد از اینکه خونه سندش به نام خریدار نهایی میشه

در حالی که خریدار نهایی از همه جا بی اطلاع

اقای ۱خریدار میره از اقای ۲  شکایت میکنه

و میگه چک ها پاس نشدن

ودر نهایت قاضی بدون اینکه بدون شخص سومی توی کاره و خونه بنام اون شخص

حکم نهایی میده که خونه باید توقیف بشه

حالا که خونه توقیف شده و اونو از خونه بیرون میکنن

تکلیف خریدار نهایی چی میشه؟؟

باید جکار کنه

من خریدار نهاییم😔درخواست شخص ثالث دادم ،توقف در حکم دادم ولی میگن زمان میبره تا رسیدگی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فردا همسرم میخواددبره دادگستری و با رییس صحبت کنه که حداقل جلسه رسیدگی بیفته زودتر 

اخه گفتن ۵مهر😔😔😔۵مهر تازه قاضی میخواد پروحدهدهارو بخونه و بعد تاریخ جلسه اول بگن

بنظرتون تکلیف ما چی میشه؟؟؟؟

شما بلدین؟؟گفتم

وقتی بلد نباشم چرا باید بگم بگین!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

فقط بگم زمانی که ما خونه خریدیم هیچ مشکل حقوقی یا ....خونه نداشته ما سند هم گرفتیم

خب

سلام یه ملک وجود داره

اقای ۱ این ملک به اقای ۲ میفروشه

وکالتنامه و مبایعنانه هم بین اونا تنظیم میشه

توی مباینعنامه قید میشه اگر اقای ۲ اقساط خودش نده پس وکالتنانه باطل میشه و خونه باید برگرده به اقای ۱

وکالتنامه ای تنظیم میشه و اختیار کامل به اقای ۲میده حتی سند خونه هم متنقل میشه بنامش 

و همینجور باقی میمونه

فرهنگیان خونه رو میفروشه به اقای۳ ....

و اقای ....به بعدی

تا ۴نفر بعد )بصورت وکالتنانه ای(

در نهایت خریدار نهایی که حسن نیت داره تمام کارا انجام میده و دین بانکی و ...همه میده و حتی خونه هم بنام خودش میزنه

حالا بعد از اینکه خونه سندش به نام خریدار نهایی میشه

در حالی که خریدار نهایی از همه جا بی اطلاع

اقای ۱خریدار میره از اقای ۲ شکایت میکنه

و میگه چک ها پاس نشدن

ودر نهایت قاضی بدون اینکه بدون شخص سومی توی کاره و خونه بنام اون شخص

حکم نهایی میده که خونه باید توقیف بشه

حالا که خونه توقیف شده و اونو از خونه بیرون میکنن

تکلیف خریدار نهایی چی میشه؟؟

باید جکار کنه

من خریدار نهاییم😔درخواست شخص ثالث دادم ،توقف در حکم دادم ولی میگن زمان میبره تا رسیدگی بشه

حالا فردا همسرم میخواددبره دادگستری و با رییس صحبت کنه که حداقل جلسه رسیدگی بیفته زودتر 

اخه گفتن ۵مهر😔😔😔۵مهر تازه قاضی میخواد پروندهارو بخونه و بعد تاریخ جلسه اول بگن

بنظرتون تکلیف ما چی میشه؟؟؟؟

اون اقای ۱هم خودش انگار مالک خونه میدونه😭

پس حق ما چی میشه 

پرا قاضی قبل حکم نرفته استعلامی بگیرن که بفهمن این خونه بنام یکی دیگه س بعد خداقل به ما اطلاع بدن😔

اون اقای ۱هم خودش انگار مالک خونه میدونه😭پس حق ما چی میشه پرا قاضی قبل حکم نرفته استعلامی بگیرن که ...

اقدامات هاتون ضعیف بوده خیلی شل گرفتین اون تاریخ ابلاغیه باید منتظر بمونین تا ابلاغش بشه زودتر نمیشه دست منشی دفتر شعبه هس دادگاه ها هم شلوغه ،شما تا اون موقعه دوتا استشهاد میزنین اماده جلسه دادگاه با دوتا شاهد اون جلسه میرین ،یکی استشهاد محلی ۵ نفرامضا کنن حضور دادگاه ندارن و گواهی شواهد سه نفر امضا کنن دونفرشون حضور دادگاه 

اقدامات هاتون ضعیف بوده خیلی شل گرفتین اون تاریخ ابلاغیه باید منتظر بمونین تا ابلاغش بشه زودتر نمیشه ...

چی رو شل گرفتیم 

ما رو یه روز صبح با مامور و همه جی اومدن و مطلع کردن 

از همون روز هم کارا انجام دادیم 

گواهی ها برای چی باشه؟؟؟میتونید بگید دقیقا؟