2777
2789

همش به تبحر پزشک و تکنسین بیهوشی و اتاق عمل بستگی داره .. چون منم بیحس بودم و ذره ای اذیت نشدم الانم سه ساله از زایمانم گذشته

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

در کد دکتر بیهوشیه من خودش بهم گفت دخترم شجاع باش و بزار بی حس کنم پشیمون نمیشی منم پشیمون نشدم و هیچوقت درد و اذیت نداشتم 

حاضرم در عوض دست کشیدن ز بهشت بوی پیراهن یوسف بدهد دستانم😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوباربیهوشی کامل بودم راضی بودم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

مرسی دوستان

چقد نظرات فرق می کنه.. دوست صمیمیم دوبار بی حسی سزارین کرد منتها هنوزم کمردرد داره ازطرفی میگه حافظش ضعیف شده و شنواییشم مثل سابق نیست

هرکسی ی نظری داره

یعنی بی حسی هم سزارینه؟ شکمو پاره میکنن می بینی😓

پرده میزنن نمی‌بینیم ولی اون لحظه که بچه رو داشتن در میاوردن تا قفسه سینه ام دستشون تو شکمم بود تکون میدادن خیلی بدجور بود نفسم داشت بند میومد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نه عزیزم من موضعی بودن هیچ عوارضی هم نداشتم

چم والا من که ترسیدم،

از بیهوشی هم همچین راضی نبودم 

مقصر مامانم شد که نزاشت طبیعی بزام. 

براحتی میتونستم. 

فقط باعث جنگ شد 

ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸