2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ليحيي كمر به پايين بود و از بعد زايمان هيچ حسي رو امپولم نداشتم 

نوع بيمارستان هم خيليً مهمه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
من بیهوشی بودم هرکی بیحسی بود سردرد و کمر درد داشت منم گفتم بیحسی نمیخام

عزیزم بستگی ب دکتر بیهوشیت و تجربش داره من هیچ عوارضی نداشتم از بی حسیه اولم 8سال و از دومی1/5سال میگذره

حاضرم در عوض دست کشیدن ز بهشت بوی پیراهن یوسف بدهد دستانم😍😍😍😍😍

من تو اتاق عمل بهم توضیح دادن ک امپول بی حسی کمردرد نمیاره مگه اینکه از عوارض زایمان باشه و تو دوران بارداریم کمر درد داشته باشین

منکه بی حسی بودم گفتن موقع زدن امپول تکون نخور و هرچی گفتن رعایت کردم فقط چندروز اول سردرد و کمردرد داشتم بعدش دیگه هیچی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
 به نظرم ربطی نداره به کمر درد من دوبار بی حس شدم خداروشکر کمر درد ندارم 

اینا که میگن دقیقا همون جای امپول درد میکنه.منم ترسیده شدم چون کلا کمر دردم دارم.نمیدونم والا

من بیهوشی بودم 

به نظرم بی حسی بهتره دلایلشم اول اینکه بیهوشی هم مادر هم بچه رو منگ میکنه بچه من چند روز چشاشم باز نکرد خودمم اصلا روزای اول واضح یادم نمیاد با اینکه دوز دارو کم بوده و خیلی سریع عملو انجام دادن 

دوم اینکه تا کامل هوشیار نشدی شکمو فشار نمیدن و تقریبا خیلی دردناکه ولی بیحسیا رو معمولا تا وقتی هنوز سر هستن فشار میدن 

سوم اینکه تا کاملا هوشیار نشدی پمپ درد وصل نمیکنن و وقتی از بیهوشی میای با یه درد شدید هوشیار میشی تا دکتر تایید کنه و بیان وصل کنن و اثر کنه زمان میبره که باید درد تحمل کنی 

بیحسیم مسایل مربوط به خودشو داره که خوب من تجربه نکردم ولی مساله اینجاست که فقط دکتر بیهوشی تصمیم میگیره بیحسی انجام بده یا کاملا بیهوش کنه. 

و در پایان به اینا فکر نکن بهترین روز زندگیته فقط لذت ببر 🥰

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
نه عزیزم من موضعی بودن هیچ عوارضی هم نداشتم

برای شما نشد برای خودمم مشکلی پیش نیومد چون رعایت کردم ولی دیدم هم اتاقیم گردن درد شدید گریه میکرد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori