2777
2789
ما همگی یا اکثرا با تغذیه های ضعیف بزرگ شدیم. به خاطر همین الان کم خونی افسردگی استرس و بیماریهای اعصاب زیاد شده. 

بیایید بچه ها مونو عادت بدیم به خوراکیهای سالم. 

تا انشاا..  در آینده یه دختر صعیف یا یه پسر ضعیف و عصبی نداشته باشیم. 

اکثرا مادرها نمیدونم چی ارزش غذایی داره.. فکر میکنن هرچیزی  گرونه و نمیتونن بخرن اون واسه بچه خوبه.

مادرها  واسه  بچه ها سرلاک  یا فلان شربت تقویتی خارجی   واسه تقویت و کم خونی بچه ها میگیرند. غافل از اینکه بهترین خوراکیها طبیعی ترین ها هستن. 

خوراکی که از طبیعت میاد نابترین و بهترین هست  که خدا  فرستاده .

الان اکثرا  غذار و ميخورن بدون اینکه بدوننن ارزش غذایی داره یا نه.  

من خودم از خرما بدم میومد.چون تو بچه گی نخورده بودم الان میبینم   یه دونه خرما خیلی ارزش غذایی داره.  

خواهشا اگه خودتون یه خوراکی مفید رو دوست ندارید به بچه بدین ذایقه اش عادت کنه.

ذایقه بچه هارو عادت بدیم  به چه خوراکیهایی....... شما بگین 

بچه به چه خوراکیهای عادت کنه  عالیه و کم خونی نمیگیره.؟؟

مامانا یی که نی نی دارید خواهشا بیایین.

کاملا باهاتئن موافقم 

من خودم از یک سالگی به دخترم شربت مولتی ویتامین ندادم چون اضلا خئبرنیست و بلئغ زودرس نیاره بحاش 

یه دوره یک ماهه با خاطر کمبود وزنش بهش شیره خرمالو دادم 

بعد از اون هم هر روز یک قاشق پودر انبه داخل شیر ماست بستنی فرنی شیر موز و.... میریزم و میخوره طعمس،عالیه دخترم هم دوست داره و فوق العاده مقویه 

خداروشکر هیچ کمبود ویتامینی هم نداره 

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ی جاییش دست ما بزرگتراس بقیش تصمیم خوده بچه اس 

من برا پسرم خییلیی حساسیت ب خرج دادم خوراکی غیر مفید نخوره همیشه خشکبار بش میدادم میوه خشک میدادم 

لواشک خودم درست میکردم 

پسرم تا شش سالگی حتی ی گاز از لواشکای صنعنی نزده بود ببینه چیه 

چیپس و پفک شاید سالی دو بار اونم تو مهمونیا دست بچه های دیگه نیدید و تست میکرد 

انصافا خوششم نمیومد 

شیر کاکائو شیر موز شیر توت فرنگی خمه چی خودم درست میکردم پیتزا و انواع ساندویچا همش خونگی 

ولی درست با مدرسه رفتنش همه چی عوض شد 

اگه از اول به غذا نمك كم بزنى بهش عادت ميكنى 

مادرم به غذاى من نمك كم ميزد و منم الان  غذام كم نمكه وقتى ميريم جايي دخترم از شورى غذاها گلايه ميكنه و نمى خوره بقيه هم با غذاى ما نمك ميخورن ميگن شيرينه😄

[QUOTE=89137348]نمک و روغن خیلییییی کم بزنید به غذاهاتون[/QUOT

موافقم. 

خواهشا مادرها روغن رو حذف نکنید. فقط روغن طبیعی بیارید تو غذاهاتون. خیلی خیلی  تو سلامت بچه ها اثر داره. 

روغن زیتون که ماهیچ کدوم خوشمون نمیاد چون بچه گی مصرف نداشتیم  فوق العاده  واسه سلامت خوبه. بعد

روغن زرد  روغن کنجد  دنبه  کره محلی سر شیر

با عوض کردن روغن بیماریهای اعصاب رو از خونتون بیرون کنید. 

تا ی جاییش دست ما بزرگتراس بقیش تصمیم خوده بچه اس  من برا پسرم خییلیی حساسیت ب خرج دادم خوراکی ...

سلام. درسته شما خیلی زحمت کشیدید. خب الان مردم عادت دارن فقط اشغال ميخورن   غذاهاشون  ارزش غذایی نداره و بیماری زیاد شده.  حداقل  بچه شما مثلا   یه بار چیپس میخوره  یه بارم یه خوراکی مفید میخوره. بدنش خیلی صعیف نمیشه. ذایقه شو به چیزایی خوب هم عادت دادین.  من به شما بابت زحمتتون تبریک میگم.

1