2777
2789

فقط لطفا بهش خرنوب نده من تو تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم  که شرایط رو حتی بدتر میکنه و با دوتر سنتیم هم درمیون گذاشتم گفت اصلا تو داروهاش خرنوب نمیزارم چون بدتر میکنه اسپرم رو 

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم ۶ ماهی که گفتم هر شب دل و کرمو با روغن سیاهدونه می مالیدم و با کمر بند شتر می بستم الانم ۶ ...

سلام

خدا حفظ کنه نی نی تون پسره یا دختر؟

روز تولد حضرت معصومه عیدیمون گرفتیم   

سلام شوهر منم اسپرمش خیلی کم بود ولی با حرکت خیلی ضعیف  پودر نخل که مصرف میکنه خدا رو شکر الان ۴ ماه هست اسپرمش زادوپر جنب وجوش شده من صبح ناشتا با زنجبیل وعسل ودارچین وپودر نخل میدم بهش بعد هم که صبحانه باید بخورن وچند عدد خرما میخوره وازمایش دیروز عالی بود انشاالله این ما اقدام میکنم به امید خدا که میشه خودت هم بخور واسه تخمک هم خوبه البته رازیانه رو دم کن واسه خودت به همسر نده بخور خیلی خوبه

پودر نخل از عطاریا بگیرم آیا اسمش همینه ؟؟

بله عزیزم همشون نداره اخه گرون هست اره عزیزم توی اینترنت هم سرچ کنی میاد بالا واست من واقعا اثرشو خودم دیدم واسه ما ای وی اف مینوشتن هرجا دکتر میرفتم اخه اسپرم شوهرم هم کم بود هم حرکت ضعیف داشت اما این توی این چند ماه که بهش دادم هر روز هم میلش بیشتر میشه هم تعداد وهم حرکت به امید خدا واسه شما هم میشه  یک ماه خوردن کافی نیست وحتما باید دو تا سه ماه بشه 

سلام خدا حفظ کنه نی نی تون پسره یا دختر؟

هنوز مشخص نشده گلم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
پودر نخل از عطاریا بگیرم آیا اسمش همینه ؟؟

عزیزم اگه شما میخوای مثل من سه سال منتظر بمونی اخر سر کارهای درست رو انجام بدی برو از گرده نخل شروع کن اینا فایده نداره برا شوهرهای ما که مورفولوژی مشکل دارن مورفولوژی اخرین چیزیه که ممکنه با هزاران تلاش یه دونه بره بالا، تاپیک منو بخون 

عزیزم شما هم مصرف کردی جواب گرفتی ؟

نه عزیزپ چه فایده درست متوجه نشدی میگم اگه میخواای سه سال منتظر بمونی برو گرده نخل بده بهش،اخه برا مورفولوزی که اصلا هیچ تغییری نمیکنه با هراران دارو تلاش ممکنه یکی بره بالا گرده نخل چیه داروهای قوی گیاهی و شیمیایی میخواد مواد خوراکی درست حسابی میخواد