2777
2789
عنوان

آیا دوری طولانی مدت از شوهر اشتباهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 37 پست

ب نظرم هر چي اين كار دليل منطقي هم داشته باشه كاملا اشتباه در ديدگاه من اين باعث ميشه هم زن هم مرد ب طور كل در بيخيالي سير كنن و بعد ها هم دوري از همديگه براشون اصلا مهم نباشع من ب هيچ وجه نميتونم اينطور چيزي رو قبول كنم

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم هر چي اين كار دليل منطقي هم داشته باشه كاملا اشتباه در ديدگاه من اين باعث ميشه هم زن هم مرد ب ...

ما ک باعث بیخیالیمون نشده ، خیلی عذاب آوره 

ولی برا آیندمون مجبوریم

♥️shiraz♥️

ما ک باعث بیخیالیمون نشده ، خیلی عذاب آوره  ولی برا آیندمون مجبوریم

عزيز دلم الان بله واقعا سخته واس دو طرف قضيه اما بعد ها ديگه زياد مهم نيست البته من ديدگاه خودمو گفتم شايد من توي شرايط شما نباشم و شما هم مجبوريد ايشالا ك هر چه زود تر همه كاراتون درس شه واس هميشه پيش هم باشيد♥️

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.
عزیزم اگر به شوهرت اطمینان داری و مرد خوبیه نگران نباش و تازه الان عصر ارتباطاته میتونی هرروز از طری ...

واقعا میشه تحمل کرد؟ 

دنیا بی قانون تر از این حرفاست که براش دودوتا چهارتا بکنی
حتما خارج از کشور میرین  اگر برا کار یا تحصیله خب باید ارزش سنجی کنی بگی این سختی موقته به قول ...

بله میریم خارج از کشور و همسرم بخاطر کارش و ... تا دوسال نمیتونه بیاد البته هر شش ماه میتونیم به مدت ده پانزده روز همدیگرو ببینیم. از الان اشکام سرازیره/ بچم باباشو یادش نره. ما عاشق همیم. با عشق ازدواج کردیم خیلی سختی کشیدیم بهم رسیدیم. بدون هم نمیتونیم باشیم. ولی به قول شما این دوری و سختی بجاش آینده خوبی داره

عزيز دلم الان بله واقعا سخته واس دو طرف قضيه اما بعد ها ديگه زياد مهم نيست البته من ديدگاه خودم ...

منم مثل شما فکر میکردم. همچین چیزی تو ذهنم هم نمیگنجید.ولی منطق میگه باید این کارو بکنیم. 

اره خیلی بده خیلی من دو ماه شوهرم رفت ی شهر دیگه دق کروم زندگیم داشت خراب میشد دیگه اگه حتی گوشنه با ...

چرا زندگیتون داشت خراب میشد؟

خیلی زیااده.البته اگه از راه مجازی مدام باهم باشین،بهتره

شوهرم هم میگه. میگه هرشب با ایمو در تماسیم همدیگرو میبینیم

کیا همچین تجربه ای داشتن؟ دوست دارم بدونم چطور گذشت بهتون؟

عزیزم هر کسی فرق داره شما خاتوم قدرتمندی هستی تونستی با سختی به عشقت برسی مادر شدی والان فقط دوسال دوری را تحمل کنی تا سرایط بهتر بدست بیاد بشین بنویس چی بدست میاری وچی از دست میدی در نهایت ببین کدوم طرف بالاتر وایساد یه بالانس کن خودت اروم میشی قطعا همسرتم نگرانه فقط مرده به زبون نمیاره با هم همفکری  کنین وحرف بزنین ودغدغه هاتو بگو بگو میدونم موقتیه ولی ترس دارم میترسم وسط راه کم بیارم اونوقت چی کار کنم برا صفر تا صدش یعنی بهترین حالت ممکن وبدترین حالت ممکن بنویس شرایط را خوب خوب وبد بد در نظر بگیر میبینی خیلی جای خوبی نشسیتی خلاصه کمک کن به خودت وهمسرت این مرحله از زندگیتون بخوبی بگذره تو متفاوتی لازم نیست کسی را مثل شرایط تودت پیدا کنی چون تو تویی عالی وقوی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.