2777
2789
عنوان

اه اه این دیگه چیه

320 بازدید | 20 پست

وای دیشب با همسرم نشستیم فیلم رقص روی شیشه رو دیدم چند قسمتشو دیدم..مضخرف به تمام معنا..فقط تا تونستن زنارو ارایش کردن و خونه لوکس و از همه مهمتر اعتیاد..چقد راحت مواد میکشن همه ام معتادن..اخه اینا چیه هیچ موضوعی نداره..بی بند وباری خانواده رو نشون میده..فقط شهزاد عاشقانه بود بقیه فیلما تو کلوپ بنظر من بریزی اشغالی

ممنوعه که بدتر بود ، علنا داشت به مردم میگفت خیانت کنید 😕😕😕😕😕

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کن متنفر از این سریالای ایرانی متنفرم🐀😐از شهرزاد متنفرم بخدا سریالای آمریکایی بیشتر خانوادگین بعضیاشون شرف دارن ب اینا 

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

دقیقا باهات همنظرم.منم هیچکدومو نتونستم بیشتر از یکی دو قسمتشو ببینم.ولی شهرزاد رو تا اخرش دیدم و خیلی دوسش داشتم.اون یه موضوع مشخص داشت و یه اصالت پشت فیلمش بود.ولی اینها فقط دک و پزن.

کن متنفر از این سریالای ایرانی متنفرم🐀😐از شهرزاد متنفرم بخدا سریالای آمریکایی بیشتر خانوادگین بعضی ...

اره دقیقا سریالای امریکایی اقلا اقلا دوتا چیز مثبت توش یاد میگیری 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
دقیقا باهات همنظرم.منم هیچکدومو نتونستم بیشتر از یکی دو قسمتشو ببینم.ولی شهرزاد رو تا اخرش دیدم و خی ...

کدوم اصالت زنه هر دفعه با یکی بود یه ذره این یه ذره اون یه ذره این یه ذره اون

دخترم تمام زندگی من
کن متنفر از این سریالای ایرانی متنفرم🐀😐از شهرزاد متنفرم بخدا سریالای آمریکایی بیشتر خانوادگین بعضی ...

اینم همسرم گفت یه فیلم درست میکنن امریکاییها صدبارم ببینیش هنوز قشنگی خودشو داره