2777
2789
عنوان

بچم به دعاتون نیاز داره تروخدا دعامون کنید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 56 پست

خب؟؟

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم تکنسین داروخونه به شوهرم گفته اگر خانمت باردار هست و بچه هم پسر هست قرص رو بیرون از خونه بخور ماهم کاتالوگ رو خوندیم نوشته بود حتی دست زن باردار نباید به این قرص ها بخوره و گرنه توی آلت بیرونی جنین پسر ناهنجاری به وجود میاد خلاصه من مث مرغ سر کنده به همه داروخونه ها زنگ زدم گفتن نباید مصرف میکرده تعداد کمی هم گفتن نه احتمالش کمه مشکل پیش بیاره تا رفتم پیش دکتر خودم

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
دیدم تکنسین داروخونه به شوهرم گفته اگر خانمت باردار هست و بچه هم پسر هست قرص رو بیرون از خونه بخور م ...

ای بابا دکتر نفهم پس چی حالیش بوده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

خدا واسه هیچکس نصیب نکنه تو این یه روز داغون شدم به خدا به هیچکسم هیچی نگفتم ک ناراحتشون کنم دارم از غصه میترکم.خلاصه دکتر خودم گفت اصلا داروی خوبی نبوده باید بری خرم آباد پیش دکتر پریناتولوژی اونجا اون میتونه کمکت کنه😢 منم امروز میخوام برم.ترو خدا برامون دعا کنید بخدا دلم خونه این بچه تو دلم تکون میخوره😢😭

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
به حق چیزای نشنیده اخه چه جوری با دست زدن به یه قرص بچه تو شکم ناقص میشه🙄

بنظرم آدم کچل بشه بهتره تا اینارو بخوره.اسی از اون دکترت شکایت کن...ان شاءالله برا پسرت هیچ اتفاقی نمیفته