2777
2789
عنوان

بچم به دعاتون نیاز داره تروخدا دعامون کنید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این قرص ناتوانی جنسی شدید هم میاره تو حس نکردی؟

نه اصلا تاثیری رو شوهرم نداشت ازین نظر

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
استاتر شما به این قرص دست زدی؟

نه شوهرم تو محل کار مصرف میکرده.مسئله اون زمان اقدامه ک شوهرم میخورده این دارو رو

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
نگران نباش استرس الان بدترین چیزه خانمها اگه پبش دکتر رفتین دارویی داد یا به خودتون یا شوهرتون حتما ...

درست میگید. ترو هرکسی دوست دارید خانومای باردار یا کسایی ک قصد بارداری دارید تو این زمینه یکم بیشتر دقت کنید.بخدا من واسه خودمم خیلی حساسم یه دارو ک برام میگیره دکتر از هرچی داروخونه تو مسیرم هست میپرسم مشکلی نداره تو بارداری؟ولی متاسفانه یا خوشبختانه من اصلا این دارو رو ندیدم یا شاید حتی تصور نمیکردم ی دارو بتونه انقدر مشکل ساز باشه.گفتم نهایت ی دارویی میلشو کم میکنه ک آخرش باردار نمیشم هیچوقت فک نمیکردم اینجور بشه

استارتر اصلا ناراحت نباش اون یه احتمال ولی حتما پیگیری کن و پیش چند تا دکتر برو که بعدا مشکلی پیش نیاد 

ان شا الله بچت سالمه و هیچ اتفاقی نمیوفته یه چیزی هم نظر کن که اگه بچت سالم باشه و مشکلی نباشه نظرتو ادا کنی 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡