سلام دوستان.از دیروز تا الان غم دنیا گرفتم.مشکل من با بقیتون فرق داره امروز ارجاعم دادن خرم آباد.به هیچکسم نگفتم چی شده یا حتی مشکلی هست فقط منو شوهرم میدونیم.برام دعا کنید خواهش میکنم دعا کنید خدا به پسرم رحم کنه
سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش استرس الان بدترین چیزه خانمها اگه پبش دکتر رفتین دارویی داد یا به خودتون یا شوهرتون حتما درموردش تحقیق کنین یه اطلاعات جزئی هم داشته باشین خوبه
نگران نباش استرس الان بدترین چیزه خانمها اگه پبش دکتر رفتین دارویی داد یا به خودتون یا شوهرتون حتما ...
درست میگید. ترو هرکسی دوست دارید خانومای باردار یا کسایی ک قصد بارداری دارید تو این زمینه یکم بیشتر دقت کنید.بخدا من واسه خودمم خیلی حساسم یه دارو ک برام میگیره دکتر از هرچی داروخونه تو مسیرم هست میپرسم مشکلی نداره تو بارداری؟ولی متاسفانه یا خوشبختانه من اصلا این دارو رو ندیدم یا شاید حتی تصور نمیکردم ی دارو بتونه انقدر مشکل ساز باشه.گفتم نهایت ی دارویی میلشو کم میکنه ک آخرش باردار نمیشم هیچوقت فک نمیکردم اینجور بشه
سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)