سلام دوستان.از دیروز تا الان غم دنیا گرفتم.مشکل من با بقیتون فرق داره امروز ارجاعم دادن خرم آباد.به هیچکسم نگفتم چی شده یا حتی مشکلی هست فقط منو شوهرم میدونیم.برام دعا کنید خواهش میکنم دعا کنید خدا به پسرم رحم کنه
سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
بنظرم آدم کچل بشه بهتره تا اینارو بخوره.اسی از اون دکترت شکایت کن...ان شاءالله برا پسرت هیچ اتفاقی ن ...
دقیقا همینه.باید میگفت عوارضو.ترو خدا دعا کنید برامون من قبل از پسرمم یه سقط خیلی بد داشتم دعا کنید پسرم مشکلی نداشته باشه تو این یه روز دو سال پیر شدم
سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
ان شاالله به حق همین روزا نی نیتو خدا حفظ میکنه در پناه خودش
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
من همین الان عوارض این دارو رو چک کردم نوشته بهتره برای مردی که میخواد اقدام کنه برای بارداری مصرف نشه ولی زن باردار نباید با این دارو در تماس باشه. نگران نباش اونطور هم صد در صد و مطلق نگفته. بسپار به خدا
منم همسرم این قرص رو میخورد من از ۳ ماه قبل بارواریم شوهرم دیگه نخورد قرصو دکتر منم چیزی نگفت یعنی و ...
قرص رو اصلا من ندیده بودم شوهرم چون صبحا میخورده محل کارش مصرف میکرده.من فقط زینک رو میدیدم😣 در ضمن به دکتر اعتماد کردیم.حتی بهش گفته بود داروهایی ک برات نوشتم واسه باروری هم خوبه تازه😢