2777
2789
عنوان

خوابم میاد سحری نمیخوام😭

345 بازدید | 24 پست

خوابم میاد میخوام بخوابم برای سحری مجبورم بیدار باشم-_-بدیش اینه ک پریودم لازم نیست روزه بگیرم به خاطر اینکه نامزدم خونمونه مجبورم بیدار باشم با خانواده سحری بخورم😭

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

واااا

چرا خب؟

از نامزدتم رودر باستی داری؟؟

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگیر بخواب بابا خودش پا میشه یه چی میخوره میخوابه😁😁

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

ساعت چند اذانه😑😑😑😑

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

من سحریمو خوردم 

ظرفامو شستم 

ولی خواب ندارم

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
ساعت چند اذانه😑😑😑😑

۴:۳۰ بوقت تهران

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

اره خیلی بده. من هم همین الان از سالاد درست کردن تنوم شدم حالا چهارچشمی نشستم به ساعت نکاه میکنم که بعد چند وقیقه دیگه سخری بخورم بعدش نماز صبح و بعد از اون هم باید 7 صبح پسرمو بیدار کنم بره مدرسه خودمم خوابم سنگینه اگه بخوابم دیگه این دنیا نیستم مجبورم بیدار بمونم بعد پسرم ساعت هشت برم رختخواب تا 9 هم طول میکشه تا بخوابم نمیدونم کی قراره بیدار شم؟

مگه خانواده می دونن پریودی؟ من و مامانم الکی مثلا روزه بودیم تو خونه به خاطر داداشام. از سحر تا افطارم خیلی هنر میکرد مامانم دوتا بامیه می‌خورد. 

اما برای من به صورت بقچه پیچ غذا میاورد 😂😂😂😂

۴:۳۰ بوقت تهران

مرسی🙂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

افتادم یاد بچگیام منو خواهرم که پریود بودیم مجبور بودیم پاشیم سحری بخوریم چون داداشم گیر میداد میومد بیدارمون میکرد هرچی مامانم میگفت ولشون کن اینا حالشون خوب نیست میگفت نه اینا که خوبن دارن تنبلی میکنن 😐😁

این نیز بگذرد...