خوابم میاد میخوام بخوابم برای سحری مجبورم بیدار باشم-_-بدیش اینه ک پریودم لازم نیست روزه بگیرم به خاطر اینکه نامزدم خونمونه مجبورم بیدار باشم با خانواده سحری بخورم😭
برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉
اره خیلی بده. من هم همین الان از سالاد درست کردن تنوم شدم حالا چهارچشمی نشستم به ساعت نکاه میکنم که بعد چند وقیقه دیگه سخری بخورم بعدش نماز صبح و بعد از اون هم باید 7 صبح پسرمو بیدار کنم بره مدرسه خودمم خوابم سنگینه اگه بخوابم دیگه این دنیا نیستم مجبورم بیدار بمونم بعد پسرم ساعت هشت برم رختخواب تا 9 هم طول میکشه تا بخوابم نمیدونم کی قراره بیدار شم؟
دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉