من بعد مرخص شدنم (سزارینم)هیچ نسخه ای نگرفتم دکتر چیزی نگفت که مثلا بگه نسخه نوشتم بگیر منم هیچی استفاده نکردم فقط خودم شیاف گرفتم موقع درد استفاده میکردم
برای شما هم اینطور بود یا دکتر دارو نوشت براتون؟
خدایا شکرت که هوامونو داری خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت نفسای من گل پسرام خدایا خودت مواظبشون باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چطوری دکترت راضی شد؟من نمیدونم چه بهانه ای بیارم میخوام سرشم از طرفی یه بتونم میخوام بیارم بیهوشی با ...
من زیر نظر دکتری که پرونده داشتم گفتم میخوام سزارینم کنید میشه؟گفت بله عزیزم خودمم شوکه شدم راحت قبول کرد از خداشم بود دستمزد جدا هم نگرفت سال 95کل خرج بیمارستانم 2میلیون شد من بیحسی بود خوب بود چرا بیهوشی میخوای ؟؟
خدایا شکرت که هوامونو داری خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت نفسای من گل پسرام خدایا خودت مواظبشون باش