2777
2789
عنوان

توروخدابیاید نگران شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 33 پست

بچه ها یه سوال دیگه من بپرسم با اجازه استارتر

من بعد مرخص شدنم (سزارینم)هیچ نسخه ای نگرفتم دکتر چیزی نگفت که مثلا بگه نسخه نوشتم بگیر منم هیچی استفاده نکردم فقط خودم شیاف گرفتم موقع درد استفاده میکردم 

برای شما هم اینطور بود یا دکتر دارو نوشت براتون؟

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه سوال دیگه من بپرسم با اجازه استارتر من بعد مرخص شدنم (سزارینم)هیچ نسخه ای نگرفتم دکتر چیز ...

ببخشید شما سزارین انتخابی شدی؟بعد عمل وضعیت چطوربود

خدایا شکرت تنهام نزار
ببخشید شما سزارین انتخابی شدی؟بعد عمل وضعیت چطوربود

بله خودم میخواستم بعد عمل کمرم خیلی درد میکرد انگار خشک شده همچین دردی داشتم یکی دو روز 

دو روز بعد هم سرم خییییلی درد میکرد بعد اون مشکلی نداشتم یکم هم موقع بلند شدم سخت بود روزای اول مامانم یا شوهرم از دستم میگرفتن کمک میکردن

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
بله خودم میخواستم بعد عمل کمرم خیلی درد میکرد انگار خشک شده همچین دردی داشتم یکی دو روز    ...

چطوری دکترت راضی شد؟من نمیدونم چه بهانه ای بیارم میخوام سرشم از طرفی یه بتونم میخوام بیارم بیهوشی باشم نه بیحسی😑نمیدونم باید چیکارکنم

خدایا شکرت تنهام نزار
چطوری دکترت راضی شد؟من نمیدونم چه بهانه ای بیارم میخوام سرشم از طرفی یه بتونم میخوام بیارم بیهوشی با ...

من زیر نظر دکتری که پرونده داشتم گفتم میخوام سزارینم کنید میشه؟گفت بله عزیزم   خودمم شوکه شدم راحت قبول کرد از خداشم بود دستمزد جدا هم نگرفت سال 95کل خرج بیمارستانم 2میلیون شد من بیحسی بود خوب بود چرا بیهوشی میخوای ؟؟

من زیر نظر دکتری که پرونده داشتم گفتم میخوام سزارینم کنید میشه؟گفت بله عزیزم     خودمم شوک ...

هم اینکه ترسوام نمیخوام کل عمل بهوش باشم هم اینکه بیحسی سردردوکمردرد عکوارضشه 

از طرفی بیمارستان مدنظرم برا زایمان خصوصیه اما میترسم دکتر قبول نکنه

خدایا شکرت تنهام نزار
هم اینکه ترسوام نمیخوام کل عمل بهوش باشم هم اینکه بیحسی سردردوکمردرد عکوارضشه  از طرفی بیمارست ...

منم بیمارستان خصوصی بودم چون دولتی اصلا سزارین انتخابی قبول نمیکنه

بیشتر بی حسی میکنن دکترت قبول میکنه سزارین رو؟

چند هفته ای؟

منم بیمارستان خصوصی بودم چون دولتی اصلا سزارین انتخابی قبول نمیکنه بیشتر بی حسی میکنن دکترت قبول می ...

نمیدونم هنوز بش نگفتم ...

۱۶هفته

خدایا شکرت تنهام نزار
هم اینکه ترسوام نمیخوام کل عمل بهوش باشم هم اینکه بیحسی سردردوکمردرد عکوارضشه  از طرفی بیمارست ...

به نظر من بیهوشی عوارضش بیشتره.بی حسی خیلی بهتره.نینی رو هم میبینی همونموقع

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
نمیدونم هنوز بش نگفتم ... ۱۶هفته

اکثرا قبول میکنن ولی بعضی دکترا دستمزد جدا میگیرن

به نظر من بیهوشی عوارضش بیشتره.بی حسی خیلی بهتره.نینی رو هم میبینی همونموقع

اره خیلی حس قشنگیه اون لحظه به هیچی فکر نمیکنی جز اینکه ببینی بچه ات سالمه