خوب خدا میتونست قد هر سه رو بلند بزاره یا متوسط یا کوتاه واقعا نمیفهمم چرا این همه تفاوت ??
اگر قرار باشه همه ی آدما هم قد و خوشگل و کمال و تمام باشن دیگ همه مثل هم بودیم و یکی ب ای آفریده شدن کافی میبود و چه احتیاجی بود این همه آدم آفریده بشه
ادم بادیدن بعضی صحنه ها تو زندگی دیگه اون ادم اول نمبشه من مادرمو داییم عمل کرد برای برداشتن سینه اش وقتی باچشمهای خودم دیدم که یه عضو ازبدن عزیزترینم رومیبرند خیلی حالم بد بودخیلی
مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!
بهش میگم ممنونم ک با هربار اشتباه و گناهم دستمو محکمترگرفتی ب جای اینکه رسوام کنی.
بهش میگم من تو شلوغی این دنیا گمم دستمو محکمتر بگیر.بهش میگم کمکم کن تین گناهی رو ک دارم انجام میدم ترکش کنم محبتت رو تو دلم بیشتر از پیش کن .میگم کاری کن ک هرقدمی میخوام بردارم اول ب خشنودی تو بردارم و ب این فک کنم ک با این کارم خوشحال میشی یا ناراحت.وبهش میگم مواظب دخترم باش تو دنیا هیچ خوشی نداشت کنار تو حالش خوب شد و در آخر ازش میخوام یبار فقط یبار خواب دخترمو ببینم ک بغلش کردم
عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت! بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...
هرکی اینجوری حرف میزنه من بیشتراحساس گناه میکنم ولی واقعا بمیرم اول باید این گلایه روازخدابکنم شما ن ...
من میدونم عزیزم ۷ ماهه درگیر سرطان مادرمم والانم که داره پرتو درمانی میشه و انقدر ضعیف شده ولی بازم خدارو شکر میکنم که کنسر سینه بود و بدتر نبود چاره ای نداریم گلم جز پذیرفتن
🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️