2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست

من میگم خدایا هزاربار شکرت که داداشمو شفا دادی و جلو چشمم دارم بزرگ شدنش رو میبینم😍

و بازم فراوان شکرت ک به موقع دستمو گرفتی چون داشتم ببخودی ب کسی علاقمند میشدم ک لیاقشتو نداشت مرسی ک نشونم دادی خدا♥️

م اینکه خدای مهربونم خودت حاجت دل همه رو براورده کن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش گریه میکنم و بهش میگم چرا هیچوقت صدام رو نشنیده ??

دوم تمام ارزوهای دلم رو بهش میگم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

میگم خدا این رسمش نبود 

چرا انقدر هوای دشمنامو داری 

مگه من چقدر بدم 😢😢😢😢 تو که اوضاع منو میبینی 

چرا واقعا چرا 

فک کردم نجاتم دادی اما ....

خاهش می کنم التماس میکنم کمکم کن 

کاش از طرف خدا هم جوابی می شنیدم

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
واقعا ک مسخره ست...خدا همیشه باهامون حرف میزنه با قرآن...صدای خدا همون آرامشی ک وقتی دلمون شکسته و ب ...

هرکی اینجوری حرف میزنه من بیشتراحساس گناه میکنم ولی واقعا بمیرم اول باید این گلایه روازخدابکنم شما نمیدونی من با چه صحنه های توی زندگیم مواجهه شدم وقتی ماشین روبرداری و موهای مادرتو ارته بزنی تا شیمی درمانی کنه وقتی خجالت میگشه خودشوازهمه قایم میکنه نمیدونی نمیدونی😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!
باشه بابا فهمیدیم خیلی با ایمانی

نیستم...گفتم شاید بعضیا لازم باشه بدونن

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          
موضوعی راجب عدل خدا مردی را در نظر بگیرید سه پسر دارد یکی قد کوتاه یکی متوسط یکی بلند هر سه پسر پ ...

مشکل اینه الان همه قد بلندا جعبه هارو گرفتن و اون بالا هستن به قد کوتاهایی مثل من چیزی نمیدن ، اعتراض کنم با همون جعبه میکشن

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

بهش میگم خدا جون منو برگردون به خیلی عقب اونجا که همه چی خوب بود اونجا که من آدم خوبی بود استپ کن  قول میدم از اینجا به بعدشو طوری بسازم که هیچ کسو ناراحت نکنم و حسرت روزای رفته رو نخورم

چقد طولانی شد😃

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
موضوعی راجب عدل خدا مردی را در نظر بگیرید سه پسر دارد یکی قد کوتاه یکی متوسط یکی بلند هر سه پسر پ ...

خوب خدا میتونست قد هر سه رو بلند بزاره یا متوسط یا کوتاه 

واقعا نمیفهمم چرا این همه تفاوت ??

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
هرکی اینجوری حرف میزنه من بیشتراحساس گناه میکنم ولی واقعا بمیرم اول باید این گلایه روازخدابکنم شما ن ...

ان شاالله که خدا مادرتونو شفا بده به حق پنج تن

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚