بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولش گریه میکنم و بهش میگم چرا هیچوقت صدام رو نشنیده ??
دوم تمام ارزوهای دلم رو بهش میگم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
واقعا ک مسخره ست...خدا همیشه باهامون حرف میزنه با قرآن...صدای خدا همون آرامشی ک وقتی دلمون شکسته و ب ...
هرکی اینجوری حرف میزنه من بیشتراحساس گناه میکنم ولی واقعا بمیرم اول باید این گلایه روازخدابکنم شما نمیدونی من با چه صحنه های توی زندگیم مواجهه شدم وقتی ماشین روبرداری و موهای مادرتو ارته بزنی تا شیمی درمانی کنه وقتی خجالت میگشه خودشوازهمه قایم میکنه نمیدونی نمیدونی😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!
بهش میگم خدا جون منو برگردون به خیلی عقب اونجا که همه چی خوب بود اونجا که من آدم خوبی بود استپ کن قول میدم از اینجا به بعدشو طوری بسازم که هیچ کسو ناراحت نکنم و حسرت روزای رفته رو نخورم
موضوعی راجب عدل خدا مردی را در نظر بگیرید سه پسر دارد یکی قد کوتاه یکی متوسط یکی بلند هر سه پسر پ ...
خوب خدا میتونست قد هر سه رو بلند بزاره یا متوسط یا کوتاه
واقعا نمیفهمم چرا این همه تفاوت ??
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹