2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میدونم عزیزم ۷ ماهه درگیر سرطان مادرمم والانم که داره پرتو درمانی میشه و انقدر ضعیف شده ولی بازم ...

اخه هرروز به بیماریش اضافه میشه دیگه کم آوردم دیگه مامانم منو دلداری میده به جای اون من خسته شدم

مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!

خدایا دلم خیلی گرفته 

خدایا بهم رحم ون 

دلم پره 

حسرت داره نابورم میکنه 

حسرت یه شکم براومده حسرت حس کردن تکون بچه حسرت در آغوش کشیدن بچه حسرت ...

خدا خودت میدونی امروز چ زجری کشیدم چ جسمی چه روحی دارم درد میکشم 

خدا تو از حالم با خبری 

ب دادم برس 

اون سری بهت گفتم دیگه نمیکشم یه کاری کردی ک دیگه جرات نمیکنم اینو بگم 

فقط میگم بهم رحم کن خواسته زیادی ندارم خدا التماس میکنم امتحان بسه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اخه هرروز به بیماریش اضافه میشه دیگه کم آوردم دیگه مامانم منو دلداری میده به جای اون من خسته شدم

الهی زودتر خوب شن

تیکر رسیدن به آرزوهامه....                                  کاش دنیا جای بهتری بشه.👈❤عاشق گیتارمم❤👉 دو ساله خواننده ی خاموشم. تازه وارد نیستم 😏😁
خدایا دلم خیلی گرفته  خدایا بهم رحم ون  دلم پره  حسرت داره نابورم میکنه  حسر ...

انشاالله که خداجوابتومیده گلم

قربونت برم صبر داشته باش مادر منم تو همین بیماری از غصه ناراحتی قلبی واعصاب هم گرفته و فشار خونم که داشت از موقعی که دنبال درمانش هستیم چون ادمایی رو دیدم که تازه ازدواج کرده بودن و دیگه نمیتونستن به خاطر بیماریشون بچه دار بشن یا با بچه کوچیک میومدن برای شیمی درمانیو دکتر جوابشون کرده بود بازم خدارو شکر میکنم که مادرم حداقل وقت داشت که بچه هاشو بزرگ کنه 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
قربونت برم صبر داشته باش مادر منم تو همین بیماری از غصه ناراحتی قلبی واعصاب هم گرفته و فشار خونم که ...

نمیدونم چی بگم ممنون از دلگرمیت توکل برخدا

میگم کاش همه رو به یه اندازه خوشبخت میکردی که هیچ کس حسرت زندگی بقیه رو نخوره. بعدشم میگم حداقل حکمت فلان کارو برام روشن کن همین دیگه فکر کنم ده دقیقه شد  

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
نمیدونم چی بگم ممنون از دلگرمیت توکل برخدا

فدات بشم عزیزم به مادرت دلگرمی بده من خودم تنهایی گریه میکردم و لی به مامانم میگفتم چیزی نیست که خوب میشی تازه خیلی شانس اوردی که کنسر سینه هست مادرمم تازگیا روحیش بهتر شده

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

میگفتم من ک اخرتمو ندارم حداقل دنیا رو بهم بده بسه دیگه بی پولی خسته شدم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫