2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست

اول از همه ميگم خدايا به خانوادم سلامتي بده بعدم ميگم بهم ارامش بده و اينكه دوس دارم هميشه تو زندگيم حست كنم

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب خدا میتونست قد هر سه رو بلند بزاره یا متوسط یا کوتاه  واقعا نمیفهمم چرا این همه تفاوت ??

اگر قرار باشه همه ی آدما هم قد و خوشگل و کمال و تمام باشن دیگ همه مثل هم بودیم و یکی ب ای آفریده شدن کافی میبود و چه احتیاجی بود این همه آدم آفریده بشه 

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          

بچه ها الهی همتون به آرزوهاتون برسین به حق این روزای عزیز. الهی همه ی بیمارا خوب شن و بتونن دوباره طعم سلامتی رو بچشن. خدایا میشه منم خوب کنی؟

گریم گرفت 😭

تیکر رسیدن به آرزوهامه....                                  کاش دنیا جای بهتری بشه.👈❤عاشق گیتارمم❤👉 دو ساله خواننده ی خاموشم. تازه وارد نیستم 😏😁

میگن کسانی که ناص افریده شدند مثلا نابینا یا 

فلج

برای انجام رسالتشون تو این دنیا احتیاج به چشم دست یا پا نداشتند و 

میتونن مثل ی ادم سالم از پس کاراشون بربیان 

فقط باید خداوند رو فرامش نکنند

یکی دید روبهی بی دست و پا

فو ماند در لطف وصنع خدای

مامانم خیلی مریضه نمیدونم کدومش روبگم

مامان منم مریضه بیشتر از یکساله فقط درد کشیدنشو دارم میبینم😢😢😢

امیدوارم حال همه مادرا خوب بشه ، 

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

ادم بادیدن بعضی صحنه ها تو زندگی دیگه اون ادم اول نمبشه من مادرمو داییم عمل کرد برای برداشتن سینه اش   وقتی باچشمهای خودم دیدم که یه عضو ازبدن عزیزترینم رومیبرند خیلی حالم بد بودخیلی

مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!

بهش میگم ممنونم ک با هربار اشتباه و گناهم دستمو محکمترگرفتی ب جای اینکه رسوام کنی.

بهش میگم من تو شلوغی این دنیا گمم دستمو محکمتر بگیر.بهش میگم کمکم کن تین گناهی رو ک دارم انجام میدم ترکش کنم محبتت رو تو دلم بیشتر از پیش کن .میگم کاری کن ک هرقدمی میخوام بردارم اول ب خشنودی تو بردارم و ب این فک کنم ک با این کارم خوشحال میشی یا ناراحت.وبهش میگم مواظب دخترم باش تو دنیا هیچ خوشی نداشت کنار تو حالش خوب شد و در آخر ازش میخوام یبار فقط یبار خواب دخترمو ببینم ک بغلش کردم

عصیانت اگرکردم،ن اینکه ندیدمت!                                       بزرگ دیدمت!!خدا دیدمت...

ازش صلح و ارامش واسه همه دنيا ميخوام 

مرديم بين اين همه جنگ و توحش

ز بودنم ه افزود ؟ نبودنم چه كاهد؟كه گويدم به پاسخ ،،،كه زنده ام چرا من؟؟؟؟ستاره ها نهفته در اسمان ابري ،،دلم گرفته اي دووست هواي گريه با من
هرکی اینجوری حرف میزنه من بیشتراحساس گناه میکنم ولی واقعا بمیرم اول باید این گلایه روازخدابکنم شما ن ...

من میدونم عزیزم ۷ ماهه درگیر سرطان مادرمم والانم که داره پرتو درمانی میشه و انقدر ضعیف شده ولی بازم خدارو شکر میکنم که کنسر سینه بود و بدتر نبود چاره ای نداریم گلم جز پذیرفتن

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
منم ازش شفای مادرشوهرمو میخوام. و رفع مشکلات همسرم

افـــــــرین چه دل بزرگ و مهربونی داری تواین دوره زمونه که همه با خانواده شوهر......شماخیلی تک هستی

مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!