2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست
زنده باشی گلم واسه خودم نیس مادرمه  چندسال پیش سرطان سینه گرفت یه سینه شو کامل برداشتن بعد ازا ...

ایشاالله شفا بگیره به حق این ماه عزیز😔

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه باچه رویی باهاش حرف بزنم نگاش کنم😢😢 میشه برام دعا کنین خداازخطاهام بگذره

خدابزرگترازاین حرفهاس غصه نخور

حالابگذرازمن که صدامونمیشنوه شایدمن.....

مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!
شماهم خیلی دلت پره

😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭اونقدر پره که سرریز شده.....کاش سوراخ بشه حداقل ..نه ،یواش یواش آب میسم ..یهویی بشکنه ....،😂😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭یه روزی از این روزا توی قلبم سکته کردم و مردم....اینی که مردم از من میبینن فقط یه کپی پیس از فاطیمای قبله ....😭

الهي آمين  الهي تنت سالم باشه و دلت خوش

ممنونم عزیزم

تیکر رسیدن به آرزوهامه....                                  کاش دنیا جای بهتری بشه.👈❤عاشق گیتارمم❤👉 دو ساله خواننده ی خاموشم. تازه وارد نیستم 😏😁
کل 10 دقیقه رو میگم مامانمو شفا بده،، مامانمو شفا بده،.... 

😢😢😢😢حستو درک میــــــــــکنم باتمام وجـــــــــــــــودم

مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!

واقعا ک مسخره ست...خدا همیشه باهامون حرف میزنه با قرآن...صدای خدا همون آرامشی ک وقتی دلمون شکسته و باهاش حرف میزنیم اررروم میشیم...مگه خدا نعوذبالله جسم مادی که صداشون بشنویم؟؟شاید خوب صفات خدا رو نشناختیم...نمی گم خوب خدا رو نشناختیم چون خدا انقدر باشکوه و کریم و بزرگواری که اصلا نمیشه شناختش

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚                          

میگم تو خودت به این خوبی چرا دنیا رو انقدر بد آفریدی، میگم تو رو به عظمتت قسم بساط جنگ و بی عدالتی و دروغ و ریا و خیانتو از دنیا جمع کن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

موضوعی راجب عدل خدا

مردی را در نظر بگیرید سه پسر دارد

یکی قد کوتاه یکی متوسط یکی بلند

هر سه پسر پشت دیوار وایستادند و اونور دیوار باغ سرسبزه

پسر قد بلند باغو میبینه پسر متوسط و پسر کوتاه نمیبینن

پدرشان سه تا جعبه داره اگه به هر کدوم ی جعبه بده زیر پاشون بزارن 

پسر قد بلند و قد متوسط میبینه ولی

پسر کوتاه نمیبینه

این میشه برابری 

هر سه پسر برابر جعبه گرفتن

ولی عدل میگه 

پسر قد کوتاه دو تا جعبه میخواد