2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست

وقتی بهم قلبی دادی که توان بدی نداره و کینه ای نیست ،، کاش کنارش یادم میدادی دلت که شکست نبخش و اشکات جواب داره ، کاش بهم میگی مهربونی همیشه خوب نیست ، کاش میگفتی ادم ها قلب های مهربون رو میکشنن چون فکر میکنن وظیفشونه که مهدبون باشن باهمه یا کاش به ادم ها میگفتی اونی که مهربون هست ساده و خر نیست ، میفهمه اما با مهربونیش سکوت میکنه

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
فدات بشم عزیزم به مادرت دلگرمی بده من خودم تنهایی گریه میکردم و لی به مامانم میگفتم چیزی نیست که خوب ...

اخ اخ از گریه های یواشکی نگوکه دیگه بربدم

مامثل دومینوبهم ضربه میزنیم!!!!من به تو!!توبه اون!!اون به اون!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بهم قلبی دادی که توان بدی نداره و کینه ای نیست ،، کاش کنارش یادم میدادی دلت که شکست نبخش و اشکا ...

خدا ادمهای مهربون رو دوست داره غصه نخور

فقط یه کلمه بهش میگم ‍##چرا#؟؟؟؟

سلام ، چند روز پیش به صورت کاملا اتفاقی طلبیده شدم مشهد برا پسر کوچولوتون ، سلامتیش و خودتون خیلی دعا کردم زیر طاق یاسین بارگاه امام رضا ، الهی دلتون شاد بشه به زودی 😘

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
سلام ، چند روز پیش به صورت کاملا اتفاقی طلبیده شدم مشهد برا پسر کوچولوتون ، سلامتیش و خودتون خیلی دع ...

سلام عزیزم ممنون گلم 

زیارتت قبول باشه 

ممنون که به یادمون بودی❤❤🌹🌹

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اخ اخ از گریه های یواشکی نگوکه دیگه بربدم

خودتم باید روحیه داشته باشی که بتونی به مامان روحیه بدی گلم من باردارم انقدر گریه کردم وغصه خوردم که طفلکی بچم نمیدونم چی میشه ولی گریه فایده ای نداره اگر شیمی درمانبش تموم شده که ایشاالله خوب میشه من خیلی اطرافم دیدم که حتی ۱۵ ساله دارن زندگی میکنن خبری از بیماریشون دیگه نیست

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
غصه نمیخورم ، وقتی جواب مهربونی دل شکسته باشه و غم ،گاهی میبری 😔

اونی که جواب مهربونی روبا بدی جواب میده باید پیش خدا شرمسارباشه غصه نخورادمهای این کره خاکی همینن

مگه نگفتی از رگ گردن نزدیک تری پس چرا ؟؟؟؟؟؟؟ 

سوالیه ک یک ساله دارم از خودم میپرسم 

عاشقش بودم ولی . . . الان نزاشت احترامی بینمون باشه 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•