2777
2789
عنوان

از بین رفتن علائم

144 بازدید | 12 پست

خانوما من امروز ۲۳ پریمه و ۱۴ پری آمپول hcg زدم امروز علائمم قط شده دیروز خیلی درد پری و کمر دردو درد تخمدان داشتم اما امروز هیچی گاهی ی تیر‌ ریز زیر دلم. یعنی باردار نشدم ک امرو هیچی نداشتم. کی اینجوری بوده ولی باردار بوده؟ نزدیک دوساله منتظرم😔

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو اقدامم دو ديگه موعدمه تا پريروز درد تخمدان و اطراف ناف و كمردرد و .... داشتم اما از ديروز تقريبا خيلييييي كم شده 

فقط معده ام اذيته و تكرر ادار گرفتم 

امروز بي بي چك زدم منفي بود 😞

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
منم تو اقدامم دو ديگه موعدمه تا پريروز درد تخمدان و اطراف ناف و كمردرد و .... داشتم اما از ديروز تقر ...

خیلی این حس بلاتکلیفی بده. ایشالله ک دو روز دیگه بیبیت مثبت بشه

اميدوارم تمام خانومايي كه خواهان فرزند هستن بي بي چكاشون مثبت بشه و بارداري سالمي داشته باشن و بسلام ...

الهی امین

خیلی این حس بلاتکلیفی بده. ایشالله ک دو روز دیگه بیبیت مثبت بشه

مرسي عزيزززم 

انشالله بي بي چك هردومون مثبت باشه و يه ني ني خوشگل و سالم داشته باشيم 😘😘😘

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
مرسي عزيزززم  انشالله بي بي چك هردومون مثبت باشه و يه ني ني خوشگل و سالم داشته باشيم 😘😘😘

وای یعنی میشه. خداااا کنه

من كه اين روزها انقدر تو سايت ها چرخيدم و مطلب سرچ كردم كه از كل زندگي ام افتادم 😅 

منم اره بخدا. هی میخوام نیام نچرخم نمیشه لامصب کشش داره