2777
2789

۱.ریواس چیه چه جوری میخورنش

۲.فک و فامیل ما هی زنگ میزنن میگن توت فرنگی میخورینا....فکر میکنن الان اینجا توت فرنگی خیلی ارزونه کو؟کجا؟من چرا توت فرنگی نمیخورم کجا هست بخریم؟

۳فک و فامیل اومدن برن بازار کدوم بازار قشنگه ببریمشون؟

ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱.پوستشو میگیری نمک میزنی میخوری میشه ترشیش کرد یا خورش ریواس درس کرد باهاش

۲.توت فرنگی محلی باید بخرید اصن طعمش عالیهههه خیلی فرق داره با توت بقیه شهراااا

۳.من بازار پارچه فروشا رو خیلی دوس دارم 

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
کدوم 

مسافر بودم عزیزم نمیدونم رفتیم یه چند تا خیابون بود همش بازار بود اطراف سینما بود 

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
توت فرنگیو از کجا بخرم 

من ساکن سنندج نیستم ما بیشتر تو جاده های منتهی به سنندج میخریدیم مثلا گردنه صلوات آباد یا جاده کرمانشاه سنندج یا مریوان سنندج کنار جاده هست فک کنم تو بازار که میوه فروشا هستن تو فردوسی داره بگید توت فرنگی محلی بهتون میدن

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

من سنندجیم . عزیزم ریواس مال فصل بهاره . میتونی حتی خورشتشم درست کنی خیلی خوشمزس خیلی ... دیتورش تو نت هست . بازار آصف برید . بعدم توت فرنگی محلی بخرید اونموقع میدونید توت فرنگی چی بود کی بود ☺

توت محلی هنوز زوده نیومده بازار پارچه فروشا سرای فخرالدینی. ریواس پوس بکن نمک بزن بخور به به خیلی خاصیت داره برا قند و چربی خون و اینا

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
توت فرنگیو از کجا بخرم 

ریواس اینه عزیزم ما باهاش خورش درس میکنیم ترش وخوشمزست مث الوچه و اینا ترشه

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم