2777
2789
عنوان

سنندجی ها یه لحظه بیاین سه تا سوال دارم ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

● نعنا و جعفری : ٣۰۰ گرم خرد شده

● گوشت : ۴۰۰ گرم یا کمتر (از مرغ هم میتونید استفاده کنید)

● پیاز : ۱ عدد

● رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

● فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، لیمو عمانی

طرز تهیه خورشت ریواس

1- پیاز رو نگینی کنید و با کمی روغن تفت بدید

2- رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید

3- گوشت (خورشی یا ماهیچه یا مرغ) را هم کمی با مواد تفت بدید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید

4- به مدت ۴۵ دقیقه به انتهای پخت مانده، نعنا و جعفری رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید و به مواد اضافه کنید

5- نمک غذا رو اندازه کنید آنها را به تکه های بزرگ، تقریبا ۵ سانتی برش بزنید و با کمی روغن به مدت دو دقیقه تفتشون بدید و بعد از پخت کامل و جا افتادن خورش، ریواس ها رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت برش دارید

6- با پلو نوش جان کنید

● ریواس خیلی خیلی زود میپزه و وا میرود، زیاد تفتشون ندید و بزارید با گرمای خورش هم پخته میشود

● ساقه های ریواس بعد از جدا شدن از پوست، خیلی باریک و کم حجم میشند، اگر میخواین خورش رو برای تعداد زیادی آماده کنید، حتما مقدار زیادی ریواس تهیه کنید

● این خورش خیلی مزه خورش کرفس رو داره ولی طعم ترش فوق العاده ی ریواس متفاوتش میکند، ما در این دستور یک عدد لیمو عمانی هم داخلش انداختم و واقعا خوشمزه شد

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
راستی میشه ریواسو بذارم فریزر برای مامانم که اومد بدم بخوره یا خراب میشه؟آخه دیابت داره 

چرانمیشه ولی فک کنم طعمش خراب بشه مامان من مرباشم درست کرده ملسه مرباشم خوشمزست خدایی

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
وااای معلومه چقدر خوشمزه میشه ممنون عزیزم

خواهش گلم نوش جان