2777
2789
عنوان

سونو قلب جنین

125 بازدید | 21 پست

سلام دوستان. من الان تقریبا ۵ هفته و ۳ روزمه به حساب پریودی. سونو واسه تشکیل ساک حاملگی نرفتم میگن بمون چند روز دیگه برو صدا قلبشم بشنوی. آخر ماه برم خوبه؟ هزینه اش چقدر میشه آزاد؟

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍

من ۷هفته و نیم رفتم قلبشم تشکیل شده بود ولی من متوجه نشدم صداشو خیلی کوچیک و ضعیف بود یه ماه بعدش رفتم صدای قلبشو قشنگ شنیدم هزینش هم فکرکنم۸۵

برای حل مشکلم صلوات میفرستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازاد 100 تومن داد. الان خیلی زوده بخوای بری برا سونو قلب. نینی رو نمیبینن و بهت استرس میدن که تشک ...

دیر نیست ۸ هفته؟ امروز وقت دکتر دارم بهش بگم برا ۸ هفته بنویسه؟ اگه زود نوشت چی؟

استارتر آخرین پریودتون کی بود؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
دیر نیست ۸ هفته؟ امروز وقت دکتر دارم بهش بگم برا ۸ هفته بنویسه؟ اگه زود نوشت چی؟

بهترین موقع 8 هفته به بعده. زیر 8 هفته هنوز قلبی تشکیل نشده که بخوان ببیننش. احتمالش خیلی کمه که تشکیل بشه. زود بری به خودت استرس وارد میشه. 

نه دیر نیس دکتر خودش میفهمه کی بنویسه مگه تو باید بش بگی

ممنون. میگم یه وقت دیر زود ننویسه که هزینه اضافه بشه برام. دفترچه ندارم 

۹ فروردین

من ۳فروردین بوده هنوزپریودنشدم ۶ام بتام منفی شد ولی حسم میگه باردارم شماعلائمات چیه؟تهوع داری؟لک لانه گزینی؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
من ۳فروردین بوده هنوزپریودنشدم ۶ام بتام منفی شد ولی حسم میگه باردارم شماعلائمات چیه؟تهوع داری؟لک لان ...

من همیشه چندروز قبل پریودی درد شکم و کمر دارم این سری به جز اینها تکرر ادرار داشتم و درد ناف. که این منو به شک انداخت و همون شب موعدم بی بی زدم مثبت شد

الان هم گاهی درد شکم دارم همین