دیشب داشتیم از خونه ی پسر خاله ی شوهرم برمی گشتیم برادر شوهرم و زن و بچه ش هم بودن.جاریم دختر خاله ی شوهرم میشه.باید اینم بگم که من چن ماه قبل با خواهر شوهرم دعوام شد سر اینکه برگشت خانوادم و محل زندگیمونو مسخره کرد منم جوابشو دادم بعد اون دیگه رفت و آمد نکردیم ،دعوای من و برادر شوهرم هم سر این موضوع بود، آخه قرار بود خواهر شوهرم بعد شام بیان خونه ی پسرخاله ی شوهرم منم چون مریض بودم به شوهرم گفتم بریم خونمون برادر شوهرم هم با ما اومده بودن ،گیر داد به من بشینین حالا ،منم گفتم یکم مریضم باید برم خونه شما میخواین تا نصفه شب بشینین،بعد اومدم سوار ماشین شدم دیدم اون و زنش هم اومدن ، تو ماشین ما بودن که یهو برگشت بی مقدمه گفت به تو چه ربطی داره نمیذاری خواهر برادر همو ببینن تو چیکاره ای این وسط .منم گفتم من چه کاری به رفت و آمد شوهرم با خواهرش دارم شوهرم خودش میدونه خواهرت ادب نداره اگرم من الان دارم میرم خونه بخاطر خواهرت نیس مریض حالم،باید بگم که پریودم و کمر درد شدید داشتم بعدش برگشت گفت زر نزن دختره ی پررو ،گفتم مودب باش سرت به زندگی خودت باشه بعد برگشت به خانوادم بی احترامی کرد به پدرم فحش داد منم گفتم بابای خودته جوابشو دادم شوهرم هم فقط نظاره گر بود هر چی نگفت منم به شوهرم گفتم یا من یا خانوادت دیگه تحمل بی احترامی ندارم از ماشین پیاده شدم بعد شوهرم به برادرش گفت برو پایین بعد اومد سمتم گفت سوار شو اومدیم خونه انقد ناراحتم شوهرم اصلا نمیتونه ازم دفاع کنه حالا این یه نمونشه انقد پدرش و خواهر و اون یکی برادراش بهم بی احترامی کردن.من هیچ موقع کاری به کارشون نداشتم ولی همیشه سعی میکنن منو اذیت کنن
اتفاقا به همین موضوع هم فکر میکردم انقدر بهم فشار روحی وارد شده اصلا شبو نخوابیدم هر چی فک میکنم میب ...
ازش تشکرکن بگو مرسی ک درک داری شرایط منو درک کردی من حالم خوب نبود تواین دوره طبیعیه بعد ک اروم شد بگو اگ تو هواموداشته باشی کسی نمیتونه بهم بی احترامی کنه بگو بی احترامی ب من بی احترامی ب خودته بگو من زنتم غریبه ام نمیگم ب دادشت بی احترامی کن ولی اگ یه بار جلوش وایسی دیگ به خودش اجازه این کارونمیده
جاریم فقط نگاه میکرد ساکت بود فقط به شوهرش گفت تو دخالت نکن کاری نداشته باش
من فقط سیاست جاریتو تحسین میکنم که اینقدر قشنگ خودشو کنترل کرده... 😁😁😁
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
ازش تشکرکن بگو مرسی ک درک داری شرایط منو درک کردی من حالم خوب نبود تواین دوره طبیعیه بعد ک اروم شد ب ...
دقیقا همین حرفارو با آرامش بهش زدم بعد خودش گفت داداشم از چشمم افتاد نباید این حرفارو میزد منم بهش گفتم تو از همشون بزرگتری باید احترام تورو نگه دارن این حرفارو به زنت نگن.
خانواده شوهر یعنی چی اصلا. مرد باید مستقل بشه. حریم داشته باشه زندگیش. این فقط ایران و خاورمیانه هست ک اینجورین. کشور و فرهنگ اگر درست و درمون باشه , پسر و دختر سالی یکی دو بار به خانواده هاشون مثل مهمون سر میزنن و بند ناف عاطفی و اقتصادیشون از ۱۸ سالگی میبره. نه فرهنگ داریم , نه شعور و نه اقتصاد.
من نمیدونم اینجا چرا خانواده همه شوهرا بیشخصیتن و فقط عروسا خوبن؟ خب عزیزم راست گفته همونطور که شما خاهر برادرتو دوس داری شوهرتم اونا رو دوس داره . اتفاقا کار خوبی کرده دخالت نکرده شوهرت .
خب ببین شما نشسته بودی میذاشتی لااقل خواهر همسرت برسه بعد پامیشدی راه میفتادی ک دهنا بسته شه. میدونم ...
خب اون لحظه حالش خوب نبود چرا باید فیلم بازی کنه...یا اصلا دوست نداره خواهر شوهرشو ببینه ...آدمه و حق انتخاب داره کسی رو که حالش باهاش خوب نیس نبینه ..ما زنا چرا اینقد بیچاره ایم ...من خودمم با نامزدم سر این چیزای مسخره اختلاف پیدا میکنیم ...واقعا آدم از ازدواجش پشیمون میشه ...یه بار بخاطر مادر شوهر یه بار مادر زن اختلاف پیش میاد بنظرم کار خوبو خارجیا میکنن که دو نفری برا زندگیشون تصمیمی میگیرن اختلافی هم پیش بیاد بخاطر دوتاشونه نه اخم و تخم بقیه ...والاااااا😒😒😕
از پدرت واس چی دلخور میشی؟ اگه انقد برا همسرتو خانوادش محل زندگیتون مهم بود واس چی اقدام ب ازدواج ب ...
بخدا از محل زندگی اونا بهتره ولی بابام کلا بیمه نداشته الان که از کار افتاده اس منبع درآمد نداره ولی باز پس انداز داشتن و خرجشون با خودشون و هیچی کم کثر ندارن ولی شوهرم تا دعوامون میشه میگه بابات بی عرضه اس یه حقوق برا خودش نداره و ....
سیاست بخشی از اصوله باید در مقابل خانواده شوهر برگ برنده داشت تا صداشون بیفته وگرنه نزده میرقصن
من حاضر نیستم بخاطر اینکه یه عده بهم بی احترامی نکنن کاری رو میدونم درسته رو انجام ندم....الان خودش مریض بوده فردا ممکنه بچه ش مشکلی داشته باشه مجبور بشه زودتر بلند شه اولویت چیه واقعا؟؟