2777
2789

سلام دوستان.میدونم بغید برای کار تلاش کرد و دنبالش گشت.من همزمان دارم تلاشم رو می کنم.اما معتقدم دعا هم بی تاثیر نیست.دوستان اک تجربه ای دارن چ در مورد خودشون و چ اطرافیانشون بهم بگن لطفا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتن سوره یوسف،و قرار دادن تون تو سوراخ دیوار 

وقتی گذاشتین ب هیچچچچ وجه پشت سرتون رو نگاه نمیکنین و وارد منزل میشین

با خلوص نیت و وضوگرفته و رو ب قبله بنویسید

حاجت گرفتین 

خیلیییییی دعام کنین لطفاااااا

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

ختم ۱۴روزه صلوات خیلی تاثیر داره من برای کار شوهرم انجام دادم خوب بود

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

به نیت چهارده معصوم از پیامبر شروع میشه هر روز هزارتا تا روز سیزدهم بعد تسبیح یه جایی تو دید باشه اویزون  میکنی تاوقتی حاجت گرفتی بعد هزار تای اخر رو میفرستی امیدوارم جواب بگیری التماس دعا

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

خواهش میکنم