2777
2789

سلام.

دوستان عزیزی که امکان ختم کامل قرآن را بتنهایی در ماه مبارک رمضان ندارند باشرکت در برنامه ی گروهی انشاالله در ثواب ختم کامل سهیم باشید.

روش ختم گروهی ما:

برحسب توان و شرایط خودتون هر تعداد جزیی مدنظرتون هست که در ماه رمضان قرایت کنید اعلام میکنید و خدمتتون عرض میکنم چه جزء هایی را قرائت کنید.بقیه جزهاروهم دیگر دوستان پرمیکنند و باهم ختم کامل انجام میدم.هرکسی هرروزی و به هرنحوی که تونست قرائت میکنه.فقط باید طی ماه رمضان سهم خودش رابخونه.

این برنامه ی گروهی تقدیم به رسول اکرم ص است.

پیشاپیش قبول باشه و التماس دعا

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند

از دور ششم جزءهای زیر باقیست.میتونید انتخاب کنید.فقط خواهشمندم دقت کنید کسی قبل ازشما انتخابش نکرده باشه

۱ پر شده است

۲.دنیاخانومی عزیز

۳.llaye عزیز

۴.پر شده است

۵.پفپفی عزیز

۶و۷و۸.پر شده است.

۹.

۱۰.

۱۱تا ۱۸پرشده است.

۱۹.پر شده است

۲۰.پفپفی عزیز

۲۱.پر شده است

۲۲.الا ۱۱۵۴۳ عزیز

۲۳و۲۴و۲۵.پر شده است

۲۶.

۲۷.

۲۸.

۲۹.ماه_نی عزیز

۳۰ پرشده است.

از دور ششم جزءهای زیر باقیست.میتونید انتخاب کنید.فقط خواهشمندم دقت کنید کسی قبل ازشما انتخابش نکرده ...

9من میخونم.گرفتارم التماس دعا

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز۲۷

تا کی فرصته؟

البته اگه ختم ماه رمضون باشه شرکت میکنم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

عزیزان فرصت دارید جزء های انتخابیتون را در ماه مبارک رمصان هر نحوی تونستید و شرایطتون هست قرائت کنید.یکی راحتتره روزی چندصفحه...یکی همش را باهم.فقط باید جزئی که سهم شماست درماه مبارک قرائت بشه

اين 5 جزئي که مونده مال قبل از ماه رمضونه؟ از فردا ختم جديد شروع مي شه  من دوست دارم براي ماه ...

نه عزیز برنامه ریزی برای ماه رمضان است نه قبل و بعدش.باید طی ماه مبارک سهمتون را قرائت کنید

جز۲۷ تا کی فرصته؟ البته اگه ختم ماه رمضون باشه شرکت میکنم

بله برای ماه مبارک است.انشاالله طی اینماه عزیز قرایت کنید

من براي ختم فعلي که گذاشتين جز 28 رو مي خونم 

قبول باشه عزیز.التماس دعا ازشما.انشاالله از فردا که ماه رمضان شروع میشه تا پایان ماه هر زمانی فرصت داشتید قرایت کنید

بله برای ماه مبارک است.انشاالله طی اینماه عزیز قرایت کنید

بسیار عالی،حتما❤

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

از دور ششم جزءهای زیر باقیست.میتونید انتخاب کنید.فقط خواهشمندم دقت کنید کسی قبل ازشما انتخابش نکرده باشه

۱ پر شده است

۲.دنیاخانومی عزیز

۳.llaye عزیز

۴.پر شده است

۵.پفپفی عزیز

۶و۷و۸.پر شده است.

۹.سامارا عزیز

۱۰.

۱۱تا ۱۸پرشده است.

۱۹.پر شده است

۲۰.پفپفی عزیز

۲۱.پر شده است