2777
2789
عنوان

پلک زدن نوزاد درخواب یالرزش پلک

722 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.نوزادم ۱۷روزست.گاهی درخواب تندتند پلک میزنه یا نمیدونم انگار پلکش میلرزه و زود برطرف میشه و میترسه انگار توخواب دستاشو یهو میبره بالا نشونه ی چی میتونه باشه مطالبی که راجع به تشنج خوندم نگرانم کرده کسی بوده اینطور باشه؟؟

خواب میبینه بخاطر همینه گاهی هم حتی ممکنه بخنده یا گریه کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لرزش پلکش نگرانم کرد

نه عزیزم چیزی نیست

بازم موقعی که بردیش دکتر بگو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم