2777
2789
عنوان

آموزش رنگ و مش

288 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من میخوام رنگ و مش کردن رو یاد بگیرم تا بتونم کار خودم و اطرافیانمو راه بندازم.تجربه ای دارین؟

مثلا آموزشگاه برم؟برم دستیار بشم؟اینترنتی از سایتا یاد بگیرم؟

میدونین هزینش تو آموزشگاها چقدره؟

خیلی از کمکتون ممنونم.بعدا میام کامنتا رو میخونم🌹

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
برو آموزشگاه آرایش و پیرایش مدرک ابتدایی بگیر

من به جای دوستمون جواب میدم آخه آموزشگاه گرون درمیاد سایتی دیجی چیزی دیگه سراغ ندارین؟

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به جای دوستمون جواب میدم آخه آموزشگاه گرون درمیاد سایتی دیجی چیزی دیگه سراغ ندارین؟

منظورم پیج بود

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم

کانال خودم@kanal_beauty1

آموزشگاه اصولی و با مدرک یاد میگیره رنگ و مواد مثل بقیه نیست

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
ممنونم عزیزم از راهنماییتون.هزینش رو میدونین؟

فکر کنم 1/5هست هر آموزشگاه یه قیمت میگیره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

عزیزم به نظرم اول تحقیق کن بعد بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه رو پیدا کن که هزینه ای که میکنی واقعا ارزششو داشته باشه . من پیشنهادم اینه تو کلاسای تخصصی کاربرد مواد شیمیایی رنگ و مش شرکت کن که همه چیو از اول یاد بگیری و بتونی حرفه ای برای خودت کار کنی ... اگه دستیار بشی همیشه به طرف مقابلت وابسته ای ... مستقل بودن از همه چیز بهتره