2777
2789
عنوان

چه جوری اشتیشون بدم

134 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خیلی ݝصه میحورم شوهرم سر یه حرف الکی با خانوادم قهر کرده یپسه ماهخ از زمان زایمانم حتی گفته حق نداره خونمون بیان چی کار کنم کسی دعایی یه راهکاری بلده شوهرم خیلی هم مغروره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مشاوره حرف بزن بعدم اگه دليل قطع ارتباطشون منطقيه بهش حق بده ي مدت زمان ميبره بعدم درست ميشه نگرا ...

ازنظر خودش منطقیه هیچ جوره هم قانع نمیشه فقط دلش میخواد مامانش باشه خانوادش 

سر چی قهر کرده؟۱۴۰۰ تا صلوات نذر موسی بن جعفر کن و بفرست ایشالله درست میشه.تو یه روز بفرس اگه بینشم حرف زدی اشکالی نداره.حاجت گرفتی منم دعا کن.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

خانوادا شماهم نمیان

از من خیلی کم میان

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

منم همینطور😯

ازاولم با خانواده من مشکل داشت کلا همشون همینن بدترین رفتارارو خانوادش داشته باشن میبخشه اما خانواده من نه هرچقدرم احترام براشون میزاره بدتر میشه

ازنظر خودش منطقیه هیچ جوره هم قانع نمیشه فقط دلش میخواد مامانش باشه خانوادش 

بهتره از راه سياست وارد بشي ي مدت باب ميل اون زندگي كن لا ب لاي سياست بازيت بگو دلت خونواده ت رو ميخواد و اينا راه مياد نگران نباش 

مردم حواسم نيست 🖤
بهتره از راه سياست وارد بشي ي مدت باب ميل اون زندگي كن لا ب لاي سياست بازيت بگو دلت خونواده ت رو ميخ ...

الان که نیاز دارم همش پیش حانوادشم باهام بد رفتار میکنه 

الان که نیاز دارم همش پیش حانوادشم باهام بد رفتار میکنه 

لج نكن ب هيچ عنوان در كنار خونواده ش سعي كن نشون بدي بهت خوش ميگذره يه مدت هندونه بذار زير بغل شوهرت درست ميشه اصلا باهاش بحث نكن 

مردم حواسم نيست 🖤