2777
2789
عنوان

سلام وبازم شوهر .........وقضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 70 پست

خانم تا دیر نشده وارد عمل شو.چون معمولا مردهای ساده وقتی وارد این چیزها میشن جوگیر میشن و تغییر میکنن.

اصلا سرسری نگیر.

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
دوسال پیش متوجه چت شوهرم با یه خانم شدم که شوهر نداشت و یه پسر ۱۷ ساله داشت! اول گیر الکی دادم شوهرم ...

حتما رابطشون سطحی بوده... چون اگه عمیق بود خب صد در صد خانوم میزنگید میگفت چرا بلاک کردی

خداروشکر تموم شده

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستاشو حذف کن بخدا کسایی که میگن حساسی اشتباه میکنن با حرفات فهمیدم شوهرت جنبه ی اینستا نداره ن ...

گوش نمیده عوضی اشغال تازه اخلاقشم بد شده همش مبگم منو داری مقایسه میکنی فقط میخنده شبها تا ۳انلاینه

دقیقا.

میدونیم جاهای دیگه زنها رو نگاه میکنه من خودم هم خیلی حساسم ولی اگه با دعوا نشه باید سیاست به خرج داد وگرنه فایده نداره طلاق

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  
اوووف به خدا حساس نیستم فقط خستهم ازاینکه خیلی توجه میکنه به دخترای اینیتا به نظرتون منم تو تلگ رام ...

با پسرا نرو.ولی غیر مستقیم تهدیدش کن.

بگو این کارت دقیقا مثل اینه که برات مهم نباشه مردها هم بدن منو ببینن.بگو رفتارهای تو غیرتت رو زنت رو نشون میده.

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

نمیدونم چی کار کنم ایشاله که فیل تر بسه این لامصب چند وقته اعصاب برام نزاشته بخدا هزار بار هزار فکر ناجور میکنم نمیدونم الان چه کنم اینستاشم نمیتونم پاک کنم هیچ جوری 

گوش نمیده عوضی اشغال تازه اخلاقشم بد شده همش مبگم منو داری مقایسه میکنی فقط میخنده شبها تا ۳انلاینه

خودت حذف کن براش فوقش دعوا میکنه تو هم بترسونش بگو اگه دوباره نصب کنی ال میکنم بل میکنم

بخدا خییییییلی بده که مقایسه کنه و سرد بشه و دنبال یکی مثل اونا باشه

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 

میدونی چیکار کتو هم بروپسرای جوونو که گودبای پارتی میگیرن دنبال کن بشین پیشش نیگا کن چیزی گف بگو اینا که اینقد خوشن باید رفتارشونو با همسراشون ببینی و... این حرفا بعد که یواش یواش حساس شد کارتو شروع کن و بهش بگو پاک کنه تا پاک کنی یر به یر

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم  
میدونیم جاهای دیگه زنها رو نگاه میکنه من خودم هم خیلی حساسم ولی اگه با دعوا نشه باید سیاست به خرج دا ...

من دوتا بچه دارم یکیم توراهه نمیسه اصلا طلاق قکرم کنم ولی خب دلم میخواد اینکارا را نکنه 

میدونی چیکار کتو هم بروپسرای جوونو که گودبای پارتی میگیرن دنبال کن بشین پیشش نیگا کن چیزی گف بگو این ...

من اصلا اینستا ندارم نمیزاره نصب کنم فقط تل دارم 

کش بدی بدتر میشه.هر وقت گوشی دستشه بشین پیشش.شوهر منم خدارو شکر گوشیش خراب شده.روانی میشدم.به منم نشون نمیداد.بهش گفتم الهی گوشیت خداب بشه.صبح بیدار شد دید گوشیش خراب شده.خدا جون دوستت دارم😘😘

شوهر منم اینستا داره بیشتر پیجای طنز فالو میکنه ولی گاااااهی اون زنارو میبینه من دعوا کردم و حذف کردم اینستاشو بعد چند روز اومد گفت بزار نصب کنم قول میدم دیگه نبینم

الانم چون فقط به وای فای تو خونه نصب میشه تا میره تو اینستا منم میرم میچسبم بهش با هم فیلم طنز نگاه میکنیم که یوقت چشمش خطا نره

من اصلا اینستا ندارم نمیزاره نصب کنم فقط تل دارم 

خب تو گوشی اون دنبالشون کن بشین نیگاشون کن  زیاد نه ولی گاهی با اونا مقایسشون کن توهم نبودنی پستای اونارو میبینه دیگه بعد خودش پاک میکنه من اینطوری کردم پاک نکرد ولی بلاکشون کرد 

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم