2777
2789
عنوان

بنظرتون این نوع رفتار باخانواده شوهر درسته؟:

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 49 پست
به نظرمن درست نیست توجه ،توجه وعزت میاره واحترام هم احترام متقابل میاره 

دلم میخواس منم بهش توجه کنم وقتی بین منو وجاریم فرق گذاشت بدجور دلم و شکست و عوض اینکه از دلم درباره گفت دلم خواسته کردم وکلا آدم منطقی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواس منم بهش توجه کنم وقتی بین منو وجاریم فرق گذاشت بدجور دلم و شکست و عوض اینکه از دلم درباره ...

منطقش همینه دیگه دلش خواسته

شما هم دلت نخواد ک بهش توجه کنی

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
درست نفهمیدم چی گفتی ولی دیگه انتظار نداشته باش بچتم نگه دارن پررو بازی درنیار کاری که نمیکنی کار هم ...

وا عزیزم شما اصلا فهمیدی من چی گفتم من بگم و هیچوقت نمیدم اونا نگه دارن تا متوجه نشدی نظر نده لطفا

منم هفته ای یبار میرم.زنگ نمیزنم.رابطه م محترمانه و گرمه اما صمیمی نیستم.جاری بزرگم که یه شهر دیگه س هیچی.اون یکی برعکس من ارتباطش باهاشون خیلی زیاده اونام هواشو بیشتر از من دارن.انقد که بحثی چیزی پیش بیاد مادرشوهرم به ناحق طرفشم میگیره.منم دلخور میشم اما میگم خب اون ارتباطش بیشتره و زبونم میریزه براشون برعکس من.کلا اخلاقای عجیب داره.خواهر شوهرام هر روووز خونه ش هستن.من اصلا نمیتونم

من دوستم دیشب با مادر شوهرشش دعواش شده آنقدر زده بودش که دوستم راهی بیمارستان شده مادر شوهر اینه

جاااان?کتک خوردن از مادرشوهر?بعد دلش ب این شوهرکردنش خوشه?شوهر گلابیش کجا بوده

میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی برام?.
منم دقیقا مث شما رفتار میکنم ، هفته ای به بار میرم ، زنگ نمیزنم ، احترامشونم دارم ، ولی تفاوتم با ...

من توام ؟؟ یا تو من؟؟؟؟ لامصب کپی برابر اصل خودمی😄😄😊

مادرم شماره نظام مهندسی ندارد ولی از من ویرانه با حرف هایش یک آدم نو میساز

بیخیال اسی جون

منم ۸ساله عروسم عروس اخری هستم

وقتی من جمعه ساعت۸میرم گوشیشو برمیداره بهمه زنگ میزنه یبار با افتخار بخواهرش میگفت من شماره این عروسمو ندارم منم گفتم منم شماره شمارو ندارم مادرررررررر سوخت قشنگ بوش بلند شد

وقتی داری تبعیض رو میبینی فقط بخند و خوشحال باش ک داره بد میسوزه

مادر مادره وظیفش مادریه

وظیفش دوبه هم زنیو خراب کردن یکنفر نیست

من ک میرم هر هفته جمعه از۹صب تا۱شب میخورم بچم کیف میکنه پامیشم میام

با بچه هام بازی میکنم اونجا

A A
آخه می ره میشینه اینور او نور میگه عروس بزرگم سرده خودشو میگیره وکلا ازمن بدمیگه

خوب بگه

ادمی ک نسوزه بد نمیگه

میسوزه

بنظرم قاطی نشووو زیاد ولی سردم نباش اونحا میری نشون بده تمایل داری بهشووون حالا شده بقول حاری بزرگم نقش بازی کن

A A