2777
2789
عنوان

بنظرتون این نوع رفتار باخانواده شوهر درسته؟:

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 49 پست
آخه می ره میشینه اینور او نور میگه عروس بزرگم سرده خودشو میگیره وکلا ازمن بدمیگه

عجب آدمیه ها. دیگه نباید بره به بقیه این حرفا رو بزنه

مادرشوهر من تو روم میگه نمیجوشی با ما

ولی برام مهم نیست وقتی اونا یخن منم مث خودشون میشم

اما همیشه جلو بقیه خوبیشو میگم. بقیه نباید بدونن تو خانواده چی میگذره

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بگه ادمی ک نسوزه بد نمیگه میسوزه بنظرم قاطی نشووو زیاد ولی سردم نباش اونحا میری نشون بده تمای ...

اونجا رفتنی کلی کمکش میدم ظرفارومیشورم سفره پهن میکنم جایی ومیوه میارم اصلا به چشش نمیاد

مثلا چندوقت پیش داشتم خواهرشوهر حرف میزدم اره بچه روگذاشتم پیش دا داشت رفتم حموم اومدم دیدم خوابش بر ...

ای تو روحش بیشعور کپی مادرشوهر من انگار اسمون خدا نصف شده بچه های این امدن پایین رو سر وا همیشه پشت بچه هاشو میگیره بعدم انتظار داره ما براش فرش قرمز پهن کنیم

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

منم بعد ده سال جدیدا مادرشوهرم داره با لفظ خانم صدام میکنه 

رابطم هم دعوتم کنن میرم نکنن هم هیچی 

تماسم هفته دوبار شوهرم میزنگه گوشی بمنم میده اگه نزنگه هم باز هیچی 

در شرف جاری دار شدنم 

ای تو روحش بیشعور کپی مادرشوهر من انگار اسمون خدا نصف شده بچه های این امدن پایین رو سر وا همیشه پشت ...

والا شوهرم مریض شدنی همچین دور سرش میچرخه که چی اما من یک هفته مریض بودم اصلا نگفت مرده ای زنده ای حالا انتظارم داره

از ته دل میگم خوشبحالت و چجوری تونستی واقعا؟

با خودم فک میکنم کارا و حرفاش از رو حسادته و بیشتر دلم براش میسوزه تا اینکه عصبی شم از دستش اصن حرفاشم تحویل نمیگیرم مثلا میگه شیر نداری میگم اره ندارم درحالیکه شیرام میریزه اصن باهاش بحث نمیکنم در کل فکرمو در گیر نکرده تعجب میکنم انقد تاپیک درمورد مادر شوهر میبینم روزانه 😂

عجب آدمیه ها. دیگه نباید بره به بقیه این حرفا رو بزنه مادرشوهر من تو روم میگه نمیجوشی با ما ولی بر ...

نه مادرشوهر من اینجوری نیست میگه اصلا براش مهم نیست

مثلا چندوقت پیش داشتم خواهرشوهر حرف میزدم اره بچه روگذاشتم پیش دا داشت رفتم حموم اومدم دیدم خوابش بر ...

متوجه نشدم 🤔

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
با خودم فک میکنم کارا و حرفاش از رو حسادته و بیشتر دلم براش میسوزه تا اینکه عصبی شم از دستش اصن حرفا ...

ولی من خیلی فکرم درگیره

مثلا حرفاش برام بزرگ میشه تو ذهنم یا همش دقت میکنم راجع به من به فامیلاش با یه زبون دیگه چی میگه خصوصیتای اخلاقیشو دوست ندارم میرم خونشون به زور میرم

مسافرت رفتن باهاشون برام عذابه

درصورتیکه مادرشوهرخواهرم خیلی بدتر از مادرشوهر منه ولی اون خیلی خوب با این مسئله کنار اومده مثل شما

کاس منم یه روزی بفهمم رازش چیه و چجوری میتونم قوی باشم و خودمو عذاب ندم

میدونم اشتباهه نمیدونم چکار کنم

والا شوهرم مریض شدنی همچین دور سرش میچرخه که چی اما من یک هفته مریض بودم اصلا نگفت مرده ای زنده ای ح ...

اره به خدا همش سنگ یکی از جاریهام به سینه میزنه پشتش در میاد جالبیش اونجاست که اصلا تماییلی به دیدنشون نداره جاریم.منم تصمیم گرفتم مثل خودشون باشم دو تا خواهر شوهر دارم یکیشون سال به سال زنگ نمیزنه منم زنگ نمیزنم مادرشوهرم هم همینطور

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

[QUOTE=89016345]متوجه نشدم 🤔[/QUOTEداشتم به خواهر شوهرم می گفتم پسر مو سپردم به دا داشت تامراقبش باشه من  برم حموم رفتم حموم اومدم  دیدم دا داشت خوابش برده پسرم فلفلو مالیده به سروصورتش

بچشو شوهرش نگه داشته😕

اهان خب پس اینم تعریف کردن یا گله کردن نداشته چون وقتی با اونها صمیمی نیست نباید انتظار داشته باشه بهش حق بدن مطمینا از بچه خودشون حمایت میکنن

مثل اینه شوهراین خانم بره به پدرو مادر این خانم بگه  دخترتون هواسش به بچه نیست بچه فلفل ها را ریخت خب اونها چه میکنن و چه میتونن بکنن؟نهایتش میگن خب بچست تابزرگ بشه این اتفاقها زیاد میفته نهایت بعدا به دخترشون تذکر میدن هواست بیشتر به بجه باشه ولی کلا اینحور گله کردن کار زشتیه بخصوص وقتی صمیمیتی باهم ندارن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
وا عزیزم شما اصلا فهمیدی من چی گفتم من بگم و هیچوقت نمیدم اونا نگه دارن تا متوجه نشدی نظر نده لطفا

نوشتم که متوجه منظورت نشدم این چه برخوردیه داری ... نه الان که متوجه شدم هم باید بگم کاملا حق با مادرشوهرت بوده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏