2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری زود بازده

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 33 پست
بورس خوبه ولی قطعا من توش شکست میخورم چون هیچ سررشته ای ندارم. میدونم پولم کمه ولی خب زندگی هم سخت ش ...

به کسی که اعتماد دارید که موبایل فروشی داره خیلی خوبه که شراکت کنید روزی 700هزار تا 500هزار می مونه چون برادرم توی این کاره با صفر شروع کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پولتااحتیاج نداری سکه بخربذارانجایکسال دیگه قطعاروش سودمیکنی  یااگه شهرستانی یک تیکه زمین ...

من هفته اول ازدواجم خونمو دزد زد و کل طلاها و دار و ندارمون رو برد. دستم دیگه به طلا و سکه نمیره 

چقد ببخشید ... بوده  الان اونو سرمایه گذاری کرده بود 5 میلیارد شده بود گوسفندم خریده بود الان ...

اتفاقا 3سال پیش ارزونی بود به قول شما می تونست این کاروبه کنه ولی داییم می گه انقدر داره که نیازی دیگه به این کارها نداره فقط یک ارامش وبدوبدوی کم می خواد

اتفاقا 3سال پیش ارزونی بود به قول شما می تونست این کاروبه کنه ولی داییم می گه انقدر داره که نیازی دی ...

من هرچی ادم دارا اطرافم هست تا لحظه مرگ نمیتونن بخدا بشینن و ارامش نمیخوان

همش دنبال بالا بردن دارایی ش هستن

چون بالاخره اونا هم تو رنج ادمهای خودشون رقابت دارن و اینکه ذاتشون جوری بوده همش جمع کردن وزیاد کردن واز سکون بدشون میاد

تعجب میکنم ازشون

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
زمین زود بازده نیست به درد سرمایه گزاری دراز مدت میخوره

الان ديگه نه ما يه معامله كرديم هنوز تو بنگاه امضاها كامل نشده بود مشتري اومد100ميليون بالاتر ميخاست 

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
اتفاقا 3سال پیش ارزونی بود به قول شما می تونست این کاروبه کنه ولی داییم می گه انقدر داره که نیازی دی ...

تازه مطمین باش اون ک اونموقع میگفته ارامش میخام

الان چقد اتیشی شده  ک سرمایه گذاری نکرده 

میشناسم پولدار جماعت رو

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
الان ديگه نه ما يه معامله كرديم هنوز تو بنگاه امضاها كامل نشده بود مشتري اومد100ميليون بالاتر ميخاست ...

بله ولی همسرم همکاری نمیکنه اطراف تهران رفتن و پیگیری کردن واسه من سخته میخوام خودم بتونم انجامش بدم