2777
2789
عنوان

تاثیر اسم روی سرنوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 110 پست
من مامانم دقیقا اسمش توصیفش میکنه  هرچی محمود دیدم بیخیال دنیا و خوشبین بوده  هرچی مهوش ...

محمود اره

ساناز کمی مغرور و شیطونننن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
چرا برادرش رو؟ 

میان اول رابطه اسم شخص با مادر رو میسنجن.این درست نیست که همه معصونه ها

همه مریما

همه زهراها

ممکنه اسم مریم واسه من خوب باشه واسه شما بد چون اسم مادرهامون که یکی نیست.بعد اگه اسم شخص با مادرش مشکل نداشته باشه همخونهای نزدیک رو با هم شخص میسنجتد.مثل خواهر و برادر .اعتقاد دارند اسم اونها هم اثر داره روی سرنشت نزدیکان.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدیقه به قوز چه ربطی داره؟😂😂🤔🤔🤔

نمیدونم 😂بد میشینن حتما قوز درس میکنن

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
اسم همه اعضا خونواده رو پرسید ‌.منجمه دانشمند بودا .تازه رایگان و در موارد خاص این کارو میکرد

سلام اسم و فامیلشو بپرس بگو خواهر خیلی جالبه و شاید ب مام کمک کنن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
یه مسئله ای هست ک میگن از روی اسم ستاره ها جفتن یا نه اون گویا رمال بازی اما علم اسامی و تاثیرش روی ...

ن من از چندتا عالم پرسیدم گفتن اسمای بامعنی بزارین رو بچه هاتون بقیش دست خداست

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  
بچه ها رضا ها چطوری هستن؟؟ ما یه رضا داریم خیلی خوس شانس بود توی ثروت 

دقیقا من یه رضا میشناسم خیلی بد شانسه تو ثروت 

فقط داره درجا میزنه

واقعا سرنوشت ربط نداره به اسم

هر کی با هر اسمی ممکنه هرررررر سرنوشتی داشته باشه

صرف اینکه بگیم فلانی مثلا اسمش زینبه  ستم زیاد میبینه واقعا درست نیست

چون اینو خیلی شنیدم

خیلیا رو میشناسم زینبه اسمشون ولی تو رفاه و خوشی زندگی میکنن

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷