2777
2789
عنوان

تاثیر اسم روی سرنوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 110 پست

میگفت اعراب که حمله میکنن تموم کتابارو نابود میکنن چون ایرانیا علم زیادی داشتن تو همه موارد یکی هم اینمورد با جدول هامون بعد اعراب وه بفهمونن علم خودشون بیشتره جدول ابجد میارن میگفت جدول ابجد تناقص داره خیلی چیزا از تاریخ میدونست و کتاب داشت .کتابایی که ممنوع بودن و داشت کتابایی که کمیابن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا اسم دارم 

اون یکی که بیشتر تو جاهایی مثه دانشگاه که نمیشناسن اسم شناسناممه که باعث میشه ی رفتار مشخصی داشته باشم

اما اون یکی که تو خونه و کوچه بهم میگن باعث میشه شخصیت متفاوت تری داشته باشم 

صدام حسین و امام حسین هم اسمن‌ اما هم شخصیتن؟

عزیزم چه ربطی داره چه قیاسیه میکنید؟

منظور از این حرف ،اینه ک ابجد اسم شخص با ابجد اسم مادرش رو جمع میکنن و تقسیم میکنن، طبق اون مشخص میشه طالع هرکسی،دلیل نمیشه ک هرکی اسمش حسینه یعنی امام حسینه یا هر کی اسمش محمد خلقو خوی محمدی داره 🔫💥😐

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱