2777
2789
عنوان

تاثیر اسم روی سرنوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 110 پست
مثلا من هر چی نیوشا دیدم وضعش خوب بود

نادیا ندیدی؟نادیا ها چجورن؟  

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
بچه ها رضا ها چطوری هستن؟؟ ما یه رضا داریم خیلی خوس شانس بود توی ثروت 

رضای ما تقریبا مثل رضا جاودانیه 

خوش مشرب باارتباط خوب، تاحدی جنتلمن، مردونه و کاری و نسبتا شوخ

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبول ندارم چون یه مریم داریم خیییلی خوشبخت ولی یه مریم بدبختم داریم اما هر دو شون خیلی مهربونن و همه فامیل دوستشان دارن پس ممکنه اسم روی رفتار فرد تاثیر داشته باشه ولی تو سرنوشت نه  

انشالله خیره

شوهرتم میخواد؟

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
من مامانم دقیقا اسمش توصیفش میکنه  هرچی محمود دیدم بیخیال دنیا و خوشبین بوده  هرچی مهوش ...

صدیقه هستم با کمری صاف و صیقلی 🤨🤪🤪🤪

میشه برای حاجت روایی وعاقبت بخیریم1 دونه صلوات هدیه کنی ب روح بزرگوار رسول الله 🙏💞
وای اره منم محمود میشناسم بیخیال دنیاس

اصلا همشون همینجورن😂😂😂😂😂😂

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
وای اره منم محمود میشناسم بیخیال دنیاس

همه چیزو ب فردا موکول میکنن .. البته نمیدونم این فردا ها کی میاد😂😁

هیچی بیشتر خنده داره این چیزا :))) وقتی ما فکر نمیکیم به خاستگاه زبان، چینش حروف و احتمال و قرارداد و خیلی چیزای دیگه و با دید محدود خودمون میگردیم دنبال این حرفای سرگرم کننده ی بی معنی.

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.