2777
2789

سلام.تا حالا خودتون و اطرافیانتون شده یه شبه گوشتون عفونت شدید کنه سر ریز کنه بیرون؟

بعد یهو دچار کاهش شنوایی بشین؟

تو رو خدا اگه دیدین و شنیدین بگین

گوش دخترم اینطور شده

الان نمیشنوه😢😢😢

3.4 روزه خیلی کم شده شنواییش😢

می ترسم

چه مصیبتی بود سرم اومد خدای من😭😭😭😭😭😭😭

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زودتر ببرش متخصص گوش ایشالا که مداوا میشه و چیزی نیست

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بله من اینجوری شدم درمان کردم دو هفته طول کشید خوب شدم دراثرویروس بود تب شدید هم داشتم یادمه کلی پنی سیلن زدم خوب نشد سفکسیم زدم چندتا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اخی عزیزم ..دکتر چرا نبردیش؟

تجربه گوش درد دارم و اینکه حس کم شنوایی تا چن روز... ولی عفونت داخلی بوده و مربوط به سرماخوردگی. چیزی بیرون نیومده

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
مادر من اینطور شده بود رفت دکتر خوب خوب شد.عفونت قهوه ای نارنجی از گوشش میزد بیرون

آره

دختر منم اینطوره

ولی این 2روز  ه از رکتر برگشتم دارو مصرف میکنا

اصلا فرقی نکرده 

عفونت کمتر شده

ولی شنواییش نه😢

اخی عزیزم ..دکتر چرا نبردیش؟ تجربه گوش درد دارم و اینکه حس کم شنوایی تا چن روز... ولی عفونت داخلی ب ...

بردمش دکتر

ولی شنواییش کمه هنوز😢