2777
2789
عنوان

کسی هست بچه ای غیر از بچه ی خودشو بزرگ کرده باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 36 پست
میخوام فردا بگم اما میگم کاش کوچیکه رو نگه دارم بزرگه رو بفرستم 

انگارکوچیکه رودوس داری ومهرش بدلت نشسته ازاینکه مامان صدات میزنه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ی مادریشون چی؟؟ تو این مدت مادرشون دیدنشون اومده؟؟

نه خانواده ی مادریشون سرمایه دارین که نگووو اما این بچه ها رو اصلا دوست ندارن مادرشونم با خانوادش رابطه نداره جدا زندگی میکنه 

شما خودت بچه داری ؟ بزرگه و کوچیکه چند ساله ان؟ به کارات میرسی ؟ اگه مهمونی جایی بری چجوری تنهاشکن م ...

خودم پسرم تیر ماه دوسالش تموم میشه کوچیکه پنج سالشه بزرگه ده سال آره به کارام میرسم 

خودم پسرم تیر ماه دوسالش تموم میشه کوچیکه پنج سالشه بزرگه ده سال آره به کارام میرسم 

خدا اجرت بده گلم ،چ دل بزرگی داری عزیزم ،امیدوارم خدا بهت نظرکنه ک دوتا بچه رو غیر بچت ،ترو خشک میکنی

مامان دو قلو ها ❤
نه خانواده ی مادریشون سرمایه دارین که نگووو اما این بچه ها رو اصلا دوست ندارن مادرشونم با خانوادش را ...

خب چرا مادرشون بچه هاش رو نمیبره پیش همسر جدیدش؟ 

دیگه مسئولیت بچه ای که تولید کردن پای پدر مادر بچه هست نه کس دیگه.

بگو برادرشوهرت زودتر یه زن بگیره بچه هاشم ببره.

موقتا هم بذارشون پیش مادرشوهرت ولی بهشون سر بزن. تو خونه مادرشوهر باشن بهتره.

میدونم کار خوبیه رسیدگی بهشون ولی بزرگ بشن دردسر داره. 3تا پسر بزرگ کردن ساده نیست. بعدم بچه بزرگتر که بشه و دردسراش تموم بشه میره دنبال مادر اصلیش چون تو زندگیش نبوده کلا میره دنبال اون. یه جورایی نمیتونی به عنوان بچت روش حساب کنی. بعدا اذیت میشی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

میتونی هم تو اقوام همسرت نگاه کنی ببینی اگر کسی مشکل نازایی داره و بچه میخواد پیشنهاد بدی،

اینجوری هم بچه ها یه جای خوب پیدا میکنن که قدرشونو بدونن و دوستشون داشته باشن و هم اون زن و شوهر نازا مشکلشون حل میشه. هم تو اقوام هستن و روابطشون قطع نمیشه با فامیلاشون. هم پدر مادر بچه به خواستشون میرسن هرچند که نامعقوله!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خیلی سخته شاید من بودم قبول نمیکردم تا همینجاشم خدا خیر و سلامتی به خودت و خانواده ات بده

اما از هم جداشون نکن اگر قراره نگهشون داری هر دورو نگه دار وگرنه کوچیکه رو نگه داری بزرگه بره خیلی از نظر روحی ضربه میخوره به نظرم

اگر میتونی از مادرشوهرت یا برادرشوهرت پولی‌بگیر هر ماه ؛ نگهشون دار بااینکه واقعا از خودگذشتگی میخواد

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
خب چرا مادرشون بچه هاش رو نمیبره پیش همسر جدیدش؟  دیگه مسئولیت بچه ای که تولید کردن پای پدر ما ...

میدونم خودمم از روزی میترسم که بعد از کلی زحمت برن و ...برای همین میخوام بفرستمشون..وقتی اسم زن گرفتن میاد برادرشوهرم خودشو سر میزنه دادو بیداد که من دیگه نمیگیرم دیگه نمیخوام اگه ام نمیخواین بچه رو ببرین بدین مادرش اما من میدونم کسی که با مادرشون میخواد ازدواج کنه آدم خوبی نیست دلم میخواد کوچیکه رو نگه دارم خیلی معصومه....حتی اگه بزرگ شد ول کنه بره اما باز میگم اگه بزرگه رو فرستادم بلایی سرش اومد چی...مادرشوهرم حتی یه ساعتم قبولشون نمیکنه تازه حالا قبل از اینکه موضوع ازدواج مادرشونو بفهمم به مادر بزرگشون(مادر مادرشون)زنگ زدم بچه ها بی سر پناه موندن...مادرشون بهم زنگ زد کلی هممونو فحش بارون کرد و قطع کرد