2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقتت بود عزیزم دلیل سقطت چی بود،علائم خاصی داشتی؟

توی هفت هفته بودم.

علائمی نداشتم..

یه روز بارونی از پله ها لیز خوردم یک ساعت بعدش این اتفاق افتاد لخته های خون بزرگ و کمر درد شدییید

روز سوم خونریزی جنین کامل دفع شد

و یه هفتع خونریزی داشتم .

سه هفته بعدش دوباره پریود شدم

میشه واسه واقعی شدن تیکرم یه صلوات بفرستین
چن وقتت بود عزیزم دلیل سقطت چی بود،علائم خاصی داشتی؟

من هفت هفته و شش روزم بود امروز رفتم سونو خداروشکر  صدای قلبش شنیدم ولی تو سونو هفت هفته و سه روزم بود. انشالله شما هم میشنوی غصه نخور عزیزم

من هفت هفته و شش روزم بود امروز رفتم سونو خداروشکر  صدای قلبش شنیدم ولی تو سونو هفت هفته و سه ر ...

شما بعداز چندروز تاخیر آزمایش دادی و بتاتون چندبود؟

شما بعداز چندروز تاخیر آزمایش دادی و بتاتون چندبود؟

من ب تاخیر نکشید 😀😂چون خیلی درد تخمدان و رحم داشتم شک کردم چهار روز مونده ب موعد زدم هاله خیلی کمرنگی افتاد ولی از روز سوم یکم طول میکشید تا پررنگ میشد.دیگه روز موعد از دادم بتام 143بود

من ب تاخیر نکشید 😀😂چون خیلی درد تخمدان و رحم داشتم شک کردم چهار روز مونده ب موعد زدم هاله خیلی کمر ...

من روز موعودبتا مشکوک بود 10بود رو مرز بودش سه روز بعدش شد98/5

من روز موعودبتا مشکوک بود 10بود رو مرز بودش سه روز بعدش شد98/5

اره مشکلی نیست من بارداری اولم دقیقا 15روز بعد از موعدم بی بی چکم تازه مثبت شد. بارداری دوم روز موعدم مشکوک بود چند روز بعدش همون 90بود. نگران نباش عزیزم همه چیزت خوبه.