2777
2789
عزیزم ان شاالله که اصلا چیزی نیست ولی یکی از اقوام ما دخترشون زیر یک سال بود به دلایلی طحالش رو در آ ...

وزنگیریش اصلا خوب نیس دکتر گفت این بیماری باعث میشه رشدش خوب نباشه، موندم بعد درمان خوب میشه؟ طول در مان چقدر هست؟ باد شکمش میخوابه؟

Live For Yourself
یکی از فامیلامون بچش همینطوری بود . ببین اخر سر پیش یه پروفسور رفت گفته بودن خودت و بچه رو اذیت نکن ...

آخه اگه درمان نشه میترسم رشدش عقب بیفته، بزرگی طحالش بهش فشار میاره بعضا به سختی نفس میکشه

Live For Yourself

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنگیریش اصلا خوب نیس دکتر گفت این بیماری باعث میشه رشدش خوب نباشه، موندم بعد درمان خوب میشه؟ طول در ...

عزیزم خیلی تخصصی هست من نمی دونم از خدا میخوام که به زودی سلامتیش رو بدست بیاره. فقط به حرف یه دکتر اکتفا نکنید حداقل سه تا دکتر ببرش حتما.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
عزیزم خیلی تخصصی هست من نمی دونم از خدا میخوام که به زودی سلامتیش رو بدست بیاره. فقط به حرف یه دکتر ...

دیشب هم یه دکتر دیگه بردیم ، همه عکس و سونو آز ها رو دید با ج آزمایش نمونه مغز استخوانش ، گفت مشکلی نداره فقط یه بیماری ذخیره ای ممکنه داشته باشه که باید ج دوتا آزمایشش که دوماه بعد میاد هم ببینیم بعد تصمیم به نوع درمان بگیریم

Live For Yourself

بچه منم طحالش بزرگه ۶ ماهشه با سونو مشخص شد بعد کلی آزمایش  و ده روز بستری بودن و انجام آزمایش مغز استخوان فهمیدن که خداروشکر مغز استخوانش مشکلی نداره ولی هنوز طحالش بزرگه نمیدونم چجوری درمانش کنم دکتر گفته فعلا صبر کنم داروم نداده

بچه منم طحالش بزرگه ۶ ماهشه با سونو مشخص شد بعد کلی آزمایش  و ده روز بستری بودن و انجام آزمایش ...

ایشالا خوب میشه، معمولا دکترا برا بچه هایی که طحال بزرگ دارن آزمایش نیمن پیک مینویسن خیالشون راحت باشه ببینن مشکل ژنتیکیه؟

Live For Yourself

سلام بچه من ۶ماهشع کبد و طحالش از حالت عادی بزرگتر شدع

ازمایش خون دادیم فاکتوهای خونیش خیلی پایینه

بیمارستان مفید تهران بستری بود

الان بردنش icu

دارم میمیرم از نگرانی

چربی خونش هم بالاس

فریتینش هم بالاس

ازمایش مغزو استخوان دادیم مشکلی نبود

گفتن احتمال داره مادرزادی باشه

احتمال بیماریhlhدادن

ازمایش گوشه و نیمن پیک رو هم داده اخر اردیبهشت جوابش میاد

خیلی داغونم ی چشم اشکه ی چشم خون

سلام بچه من ۶ماهشع کبد و طحالش از حالت عادی بزرگتر شدع ازمایش خون دادیم فاکتوهای خونیش خیلی پایینه ...

توکل کن به خدا، ما رو بیخبر نذار، دعا میکنم براتون.

Live For Yourself
نه متاسفانه منتظر معجزم😢

خدا بزرگه،

تا جواب آزمایش نیاد هیچی مشخص نمیشه ایشالا چیزی نیس ، با علایمی که گفتین نیمن پیک احتمالش هست و احتمالا درمان شه، تو icu حالش خوبه؟ همراه میمونین براش؟

Live For Yourself