2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم ایشالا ک خوب بشه چطور مشکوک شدید درد داشت ؟

با تب شدید که مسکن هم پایینش نمیاورد بردیم اورژانس دکتر دست ب شکمش زد سونو نوشت براش

البته خودمون هم ب بزرگی شکمش شک داشتیم

Live For Yourself

چه علائمی داست

پسر دوستم هم‌اینطوری بود

گمونم الان اوکی هست

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
با تب شدید که مسکن هم پایینش نمیاورد بردیم اورژانس دکتر دست ب شکمش زد سونو نوشت براش البته خودمون ه ...

عزیزم ان شاالله که اصلا چیزی نیست ولی یکی از اقوام ما دخترشون زیر یک سال بود به دلایلی طحالش رو در آوردن و بدون طحال الان ۲۶ سالشه و داره پزشکی میخونه. پس خودت رو نگران نکن.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

شش روز بستری شد عکس و آزمایش گرفتن و نمونه مغز استخوان، دکترش گفت یه بیماری ذخیره ای مادرزادی هست که باید ج دوتا آزمایش بعدی هم بیاد بعد تشخیص، بعد درمان شروع بشه

Live For Yourself
دوتا آزمایش داره که دوماه بعد جوابش میاد از آلمان، 

یکی از فامیلامون بچش همینطوری بود . ببین اخر سر پیش یه پروفسور رفت گفته بودن خودت و بچه رو اذیت نکن گفته بود نمیتونی ک کبدشو ببری کوچیک کنی ب حرف دکترا گوش نده . طفلی بچه خیییلی اذیت شد آخرشم الان زیاد پیگیر نیست . داروهاش خیلی سنگین بود یکم رشدش عقب افتاد داروها رو ک قطع کرد رشدشم خوب شد