الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با تب شدید که مسکن هم پایینش نمیاورد بردیم اورژانس دکتر دست ب شکمش زد سونو نوشت براش البته خودمون ه ...
عزیزم ان شاالله که اصلا چیزی نیست ولی یکی از اقوام ما دخترشون زیر یک سال بود به دلایلی طحالش رو در آوردن و بدون طحال الان ۲۶ سالشه و داره پزشکی میخونه. پس خودت رو نگران نکن.
شش روز بستری شد عکس و آزمایش گرفتن و نمونه مغز استخوان، دکترش گفت یه بیماری ذخیره ای مادرزادی هست که باید ج دوتا آزمایش بعدی هم بیاد بعد تشخیص، بعد درمان شروع بشه
دوتا آزمایش داره که دوماه بعد جوابش میاد از آلمان،
یکی از فامیلامون بچش همینطوری بود . ببین اخر سر پیش یه پروفسور رفت گفته بودن خودت و بچه رو اذیت نکن گفته بود نمیتونی ک کبدشو ببری کوچیک کنی ب حرف دکترا گوش نده . طفلی بچه خیییلی اذیت شد آخرشم الان زیاد پیگیر نیست . داروهاش خیلی سنگین بود یکم رشدش عقب افتاد داروها رو ک قطع کرد رشدشم خوب شد