2777
2789

چون پسر تومهد شیطونه مر بیش بهم گفت بهتره براش مربی خصوصی بگیری به همه چی دست میزنه حس مالکیت واینارونمیدونه میخوام بدونم مربی خصوصی چطور یه یعنی فقط برآوریم وقت می اره پسرمو از بقیه بچه ها جدامیکنن؟؟؟پسرم 4سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهد جای دیگ‌ببرش ،بچه ی منم اوایل ی ماه اول هیچی حالیش نبود مربیش فک میکرد اسن درست نمیشه ولی یهویی همه چی یادگرفت و از همه جلو زد ..چون تو جمع نمی‌ده قوانین مهد رو بلد نبود

می خوان پول بگیرن ازت

حدی ؟؟؟آخه پسرم تو خونه خیلی ساک ته ولی مهمونی جایی برو حرف گوش نکن واذیتی میشه مطمئن تومهد هم سن و سالاشو دیده شیطنت کرده 

حدی ؟؟؟آخه پسرم تو خونه خیلی ساک ته ولی مهمونی جایی برو حرف گوش نکن واذیتی میشه مطمئن تومهد هم سن و ...

اگر بیش فعالی نداره وظیفشونه به بچت رفتار تو جمع رو یاد بدن دیگه.مربی خصوصی دیگه چرا!!

مهد جای دیگ‌ببرش ،بچه ی منم اوایل ی ماه اول هیچی حالیش نبود مربیش فک میکرد اسن درست نمیشه ولی یهویی ...

پسر من کلا شلوغه مخصوصا اگه جایی بریم میشه حرف گوش نکن ولجباز

اگر بیش فعالی نداره وظیفشونه به بچت رفتار تو جمع رو یاد بدن دیگه.مربی خصوصی دیگه چرا!!

والا ازخود مربی پرسیدم نکنه بیش فعال باشه گفت بعید میدونم بیش فعال باشه چون باتشویق از دستورات پیروی میکنه واهل فحش و کتک کاری نیست فقط یه چیزایی رو بهش یادندادی اجازه گرفتن واینارو حرف شنوی نداره ولی بلبشویی حرف گوش میده و گفت انرژی مو میگیره چون شلوغه بهتره مربی خصوصی بگیری براش

ببینید بچه شما کل وقت مربی رو میگیره،یه طوری که حق بقیه بچه ها ضایع میشه...بالاخره کلاسشون یه تعدادی بچه هست که مربی باید به همشون برسه .ولی به دلیل اینکه شیطنت بچه شما زیاده مربی باید همش حواسش به اون باشه .بالاخره بقیه هم پول داده اند و پدر و مادرشون انظار دارند به بچه شون رسیدگی بشه 

ببینید بچه شما کل وقت مربی رو میگیره،یه طوری که حق بقیه بچه ها ضایع میشه...بالاخره کلاسشون یه تعدادی ...

خب شما میدونی مربی خصوصی چطور یه منظورم اینکه فقط پسر منو آموزش میده 

سلام به همه مامان های گل

من دکتری مدیریت آموزشی و مربی آموزشی بچه ها با نیاز های آموزشی خاص( اوتیسم - بیش فعال و نقص توجه ) هستم . 

در صورت نیاز و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با  ایمیل Hediehmohabbat@gmail.com با من در ارتباط باشید.

سپاس

دکتر هدیه محبت  - مشاور و مربی تخصصی در حوزه آموزش و یادگیری کودکان