خونمون خيلي بزرگ بود امسال ساخته بوديم هم بدهي داشتيم هم ميخواستيم بريم يه جاي ديگه خونه بسازيم از اول از وقتي معامله كرديم بغض كرده بودم يك ساعته اشكم بند نمياد الان نشستم دارم به در و ديوار خونه نگاه ميكنم قبل از عيد چند تومن پول داشتم دادم كاغذ ديواري و چيزايي ديگه واسه خونه دارم دق ميكنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همون چيزي بود كه خودم ميخواستم انقدر بزرگ بود كه از پس تميز كردنش بر نميومدم طلاهامو پارسال فروختم خرج اين خونه كردم قبل معامله استخاره زدم بد اومد از اون ساعت حالم گرفته شد
عزیزم انشالله خیلی زود ی بهترش نصیبت میشه.مامیخواستیم بخریم رفتیم ی جا دیدن خونه تقریبا شرایط شما رو داشتن خانومه خیلی ناراحت بود انگار.با اینکه پسندیده بودم دلم نیومد بخریمش.انشالله گره از کار اوناهم باز شده باشه
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا