2777
2789
عنوان

بچم از تخت افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 46 پست
چجوري تو اين شرايط نميبريد دكتر و تاپيك ميزنيد؟ 😐

هی که نباید بچه رو برد دکتر😁

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نذار بخوابه فعلا

ظهرا دوساعتی میخوابه

خواب بود بیدارشد شیر خورد بعدش اینطور شد حدود نیم ساعت بعدش چون خوابش تکمیل نبوده خوابید

الانم بیداربود بازی میکرد و داره شیر میخوره خواب رفت

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چرا بیفته؟

گذاشته بودم رو دوشم با یه دست گرفته بودم . کالسکه اشو جمع کرده بودم میخواستم از یه جایی رد بشم . سطحش خراب بود.  نزدیک بود بی افته😥😥

خیلی هم وول میخوره . بچه شلی نیست .

چن ماهشه؟

6روز دیگه 5ماهش تمومه

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
چقدر گذشته؟

3ساعتو خورده ای

گذاشته بودم رو دوشم با یه دست گرفته بودم . کالسکه اشو جمع کرده بودم میخواستم از یه جایی رد بشم . سطح ...

مراقب باش عزیزم

کم کم دستت پر میشه😛

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دختر من خیلی میفته بووووووم.. من نگران نمیشم .بچه ن خب..

وای خدایا من دارم روانی میشم 

باباشم بدتر 

هعی هم منو سرزنش میکنه با اینکه خودش گذاشتش رو تخت

6روز دیگه 5ماهش تمومه

اتفاقابچه منم پنج ماهگی افتادازتخت باکله خیلی گریه کرد الانم سالموباهوش درخدمت شماس ازبس زبون میریزه ادم میخاد بخورتش

❄️چـون تُــودارم هـمـه دارمــ ؛دگـرم هیــچ نبـایـد...خُـــدا⭐️
اخه افتادن فرق داره واقعا ريسكه كه دكتر چك نكنه

عه

دختر من‌بس شیطونه همه ش داره ضربه میخوره..میخوره به درو دیوارو زمین و

دختر منم اونسری از رو تخت ما افتاد پایبن حالا زمین سرامیک فرش وموکت نداره منم حیاط بودم این بیدارشده بدون گریه وصدا خودش امده پایین وافتاده وشروع به گریه سانش آوردم جلو تخت پفک واینا ی مشبا بزرگ خریده بودم انداخته بودم اونجا کلش افتاده بود رو اونا 

خدایا شکرت 🙃
انشالله که عزیزم چیزی نشده  منمنم امروز رفتم بیرون بچه ام نزدیک بود از بغلم بی افته قلبم اومده ...

الهی

خیلی بده