ای بابا این مادرشوهرت به هیچ صراطی مستقیم نیست.من جای تو باشم ماهی یکبار میرم بهش سرمیزنم نه بیشتر.ب ...
اخه اگر تنها روشی ک میتونم حالشو بگیرم اینه ک همیشه باشوهرم برم! از خداشه من نیام! 😁 همین الانم تو تل گرام داره رو مغز شوهرم کار میکنع! فک کن تنهاش بذارم!
این فقط یه چشمه اش بود! 😐 برای کسب اطلاعات بیشتر ب تاپیک یکی مونده ب اخر فاطمه 09 مراجعه شود😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه خوب والا نميدونم درست هست يا نه، اينكه اگر خونشون بري كنجكاوي ميكنن تو زندگي يا نه ولي مادرهمسر م ...
منم تو شهر همسرم هستم، اوایل میرفتم تنهاییمو باهاشون پر میکردم خیلی اذیتم کردند البته تو ی ساختمون بودیم من طبقه بالا اونا پایین یواش یواش ارتباط تو محدود کردم اوایل سر این موضوع هم اذیت شدم الان تا دعوتم نکنن نمی رم ولی همسرم خودش می ره ، مادر شوهرم وقتی مهمونی میده مثلا افطاری ب فامیل میده منم دعوت میکنه ولی بخواد منو فقط دعوت کنه ن این کارو نمیکنه منم هر وقت دعوتم کنن جبران میکنم، خیلی م راحتم اینجوری والا