2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی یک بار اونم فقط چند ساعت... سرزده میریم همیشه هم باخودم غذامونو بردیم خیلی چشم تنگه خاک برسر سالی یه بار دعوت میده اونم به اصرار برادرشوهر مجردم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

تو یه حیاطیم همدیگه رو.مرتب می بینیم ولی اینکه برم خونشون بشینم حرفو اینا بزنیم خیلی کم شاید هفته ای یه بار اون جاریم که دورتره بیشتر میاد، برا ناهار یا شام هم بدون دعوت نمیرم سالی دو یا سه بار

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
هردوهفته جمعه ها برا ناهار .

چه خوب والا نميدونم درست هست يا نه، اينكه اگر خونشون بري كنجكاوي ميكنن تو زندگي يا نه ولي مادرهمسر من اگر نريم اصلاً نميگه بياين، فقط چون من براي عيد دعوت كردم بعد از ٦ ماه اونم ناهار داد، با اينكه من تو شهر همسرم هستم و كسيو ندارم به جاي اينكه هوامو داشته باشن يه بار زنگ نزده، البته منم اصلاً ديگه دوست ندارم ببينمش

نه! وقتایی ک ‌‌شوهرم شبکاره و نمیتونه بمونه میگه عه بمونید! کاش میشد بمونید! اما روزایی ک شوهرم تعطی ...

عجب مادرشوهریه. خب شمام پر رو بازی دربیارین شبایی که شوهرت تعطیله بمونید. بلکه یخورده خجالت بکشه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
اونوقت میگن پسر خوبه. فقط بادعوت میرن خونه مادرشوهر

چی ؟ پسر ک خوبه عروس از نظرشون بده! 

خودشونو رو دعوت نکنی نمیان! اما موقع دعوت پسر و عروس میگن اینجا خونه مادرته لازم نیست من دعوت کنم! 

از اون طرف خواهر خودشون رو التماس میکنن تو روخدا بیاین! 

عزیزم همه چی خوبش خوبه! چیزی ک بده مرض داشتنه! 

عجب مادرشوهریه. خب شمام پر رو بازی دربیارین شبایی که شوهرت تعطیله بمونید. بلکه یخورده خجالت بکشه.

خب نمیگه که! 

تازه وقتی زنگ میزنیم میگیم هستید خدمت برسیم از دو روز قبل زنگ میزنیم ها! میگه قبل ناهار میاین یا بعدش! 

قبل ناهار یعنی ناهار نمونید بعد ناهار هم ک مشخصه! 

😐 اصلا هیچ وقت نگفته ناهار یا شام بیاین! 

تازه! 

یه بارم پیش از غروب زنگ زد گفت شب بیاین پیشم تنهام میترسم ولی شام اندازه یه نفر داریم! اینقدر شوهرم ناراحت شد! 😔