2777
2789
عنوان

بیاین بگین چجوری بهش بگم

132 بازدید | 8 پست

دوستان من خیییلی مشکل در زندگیم دارم

اخررین راه که برام موندو نکردم مشاوره بود

رفتم مشاوره باهام دوجلسه صحبت کرد ولی گفت فایده ای نداره تا همسرن نیاد اگر نیومد خودتم نیا دوست ندارم ببرم بیارمت

کار با ی طرف درست نمیشه چون مشکلاتم زیاده و واقعا مشاوره لازمم وگرنه خودم اذیت میشم وواقعا دارم از درون اب میشم

شوهر منم فوق العاده لجباز و حرف حرف خودش

اینموضوعم خط قرمزشه و بارها گفتمو نشده و خیلی وقته نگفتم

و نمیدونه رفتم مشاوره

اگه تجربه دارین یا میتونین راهنمایی کنین چطور بگم قبوول کنه و بیاد تیر اخرمه و امید اخرم

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

از خود مشاور راهنمایی نخواستی چجوری شوهرتو راضی کنی ؟ 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خود مشاور راهنمایی نخواستی چجوری شوهرتو راضی کنی ؟ 

گفت نامه براش بنویسم گفتم نمیدونه

گفت به بهانه بچه بیارش گفتم من میشناسمش نمیاد چون قبول نداره

گفت بیارش به هرصورت راضیش کن چون فایده ای نداره

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
تا خودش نخواد ک خیلی سخته واقعا راهشو نمیدونم دعا میکنم بحق این ماه عزیز مشکلاتت حل بشه🌹

کاشکی یکم میخواست اونوقت امید داشتم

واقعا باید معجزه شه و خود خدا کمکم کنه

مممنون خییلی نیاز دارمو دل شکسته ام

منم بعضی پقتا فکر میکنم خیلی لازمه برم پیش ی مشاور مخصوصا الان که دارم برای بچه دار شدن اقدام میکنم ...

خواهش میکنم اگر مشکلی داری بچه دار نشو

بچه خییییلی مشکلاتتو بیشتر میکنه

عاقلانه فکر کن

از چاله نیفت تو چاه

منم الان دوست دارم خدا بهم ی بچه بده ولی میدونم مشکلاتم هزاربرابر میشه و تنهایییو به جون میخرم

خواهش میکنم اگر مشکلی داری بچه دار نشو بچه خییییلی مشکلاتتو بیشتر میکنه عاقلانه فکر کن از چاله نی ...

نمیتونم من مشکل دارم نمیتونم بارداریمو عقب بندازم ولی میخوام قبلش حتما پیش ی مشاور برم

خدا جونم شکرت...
نمیتونم من مشکل دارم نمیتونم بارداریمو عقب بندازم ولی میخوام قبلش حتما پیش ی مشاور برم

اگه باردار نشی بهتره تا مشکلتو بزرگتر کنی و زندگی ی کوچولورم خراب میکنی و مسیول میشی

به من مشاور گفت بچه میخوای گفتم نه گفت اره اصلا صلاح نیست