2777
2789
عنوان

با بی توجهی همسرتون چی کار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 37 پست
خیلی همدردیم عزیزم..........خیلیییییییییی

حالم خیلی خرابه ... دست و پاهام از عصبانیت جون نداره .... واقعن به نظر من ادمای بی احساس یا اونایی که احساسشان رو نشون نمیدن مریض هستند ... چرا میان یه نفر دیگه رو بیچاره میکنن... الان همش با خودم میگم کاش توی عقد که فهمیدم اینجوریه جدا میشدم ... کاش جسارت و داشتم ... از جنگیدن خسته شدم ... چقدر گدایی کنم محبت رو چیزی که باید ناز کنم واسش...😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی از کجا فهمیدی؟؟؟میگم تا به حال شده خودش بیاد تو رو بغل کنه یا خودش بگه بیا باهم حرف بزنیم؟

نه اما رفتارش نشون میده 

مثل وقتی مریضم خودش ظرفامو میشست برام دارو میاورد نمیزاشت هیچ کاری کنم

یا یه چیز خوردنی میگیره تنهایی میگه نمیتونم بخورم میزاره منم بیام باهم بخوریم 

اگه امروز بگم وای فلان چیز چقدر خوبه دستش باز باشه برام میگیره 

اگه ببینه حالم گرفتس یه برنامه جور میکنه بریم بیرون وووو...ازاین کار دیگه

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
خب صد در صد تکیه گاهم خودشه ..  مرد خوبیه جلوی همه هوامو داره به خیلی از خواسته هام اهمیت میده ...

میخوام بدونم اوضاع زندگیم چقدر داغونه که میپرسم...میتونم بپرسم وقتی بعد از ظهری چیزی میخوابین تنها میخوابی؟یا پیش هم...از چهره ی تو تعریف میکنه؟یا از دستپختت؟اصلا حرف میزنین تو خونه؟به غیر از حرفای عادی در مورد بچه اینا نه درمورد خودتون حرف میزنین؟؟؟

خوبه....خوشبخت باشین همیشه...

ممنونم همچنین همه که مثل هم نمیشن گلم شوهر شماهم صددرصد خوبیهای زیادی داره همه که کامل نیستن همین شوهر خودم خیلی بدیایی دیگه هم داره  باید نیمه پرلیوانو ببینی

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
میخوام بدونم اوضاع زندگیم چقدر داغونه که میپرسم...میتونم بپرسم وقتی بعد از ظهری چیزی میخوابین تنها م ...

بیشتر موقع ها که تنها میخوابم ... ازم اصلا تعریف نمیکنه ولی پشت سرم خیلی ازم تعریف میکنه اینو از بقیه شنیدم تا جاییکه حتی پیش مدیر مدرسه دخترم ازم تعریف کرد و گفت خانونم یه مادر نمونه هستش ...از دستپختم خیلی کم تعریف میکنه ... با هم اصلا حرف نمیزنیم فقط فقط درمورد بچه ها ... بخاطر همین من خیلی عصبیم چونکه نمیتونم حرفا مو بهش بزنم همش میگه 5 دقیقه بهت وقت میدم حرف بزن انگار که مسابقس منم بهم برمیخوره و حرف نمیزنم ... شبا زودتر میرم بخوابم چونکه تا زمانیکه پیششم اصلا انگار منو نمیبینه ... 

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟

عزیزم مطمئنا همسرت خیلی خوبیا داره بهتره اونا رو ببینی . درسته که خانوما به محبت همسر نیاز دارن اما واقعا بعضی مردا بلد نیستن محبت کنن ..  شاید باورت نشه موقع زایمانم بعد از اینکه منو دید رفت و تا فردا موقع ترخیصم نیومد که هیچ حتی زنگ هم بهم نزد خیلی دلم شکست و گریه کردم اما دلمو به این خوش کردم که بهترین بیمارستان برده و اتاق خصوصی گرفته شاید مسئله خیلی کوچیکی باشه اما دلمو به همین خوش کردم 

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟